試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
Ex檔案好神喎
未睇片,齋睇YT同依度留言,以為試當真玩得好撚差,薯茄好撚有綜藝感啦,睇完咪又係正正常常。
鑊鑊同親其他台合作,對家乜都吹捧到上天花板,試當真就踩到地底泥都不如。
明明多啲crossover係好事,硬係要踩一捧一,都唔知為乜,真係好撚柒老土。
不過唔緊要啦!都慣㗎喇
有冇諗過yt同呢度一樣咁多留言講同一樣野代表緊咩
好少留言啫真係差的話就唔係咁(參考口試王),而家似大部分都覺得好睇,同埋試當真fans不嬲對自己人特別苛刻
許生仲未好識玩綜藝
習慣左咪收聲囉
又要出聲 又要扮唔介意
豪仔 你依招有d低
程人富綜藝感carry, 其他三個稍為正常輸出唔雷,又識搞下小動作多啲畫面
Yanb 好落力交戲,豪腎孖寶造型夠但就真係唔夠啲後生玩遊戲。ca姐玩得投入,但好似整體互動上唔係咁趣味。
其實程人富同阿J既年紀仲大過豪腎
你連謝票場精華都冇睇
豪腎一個懶到唔肯郁,一個忙到literally暈低,點同操開嘅比?
要戰力冇
要綜藝感同搞笑又冇
咁都唔俾人踩下
仲要已經係踩得咁溫和

有冇諗過呢代嘅觀眾唔係睇獎門人大
係睇韓國綜藝大
有啲要求係好合理嘅事
試玩毛導演Casper自己都係狂熱韓綜fans啦

又想個台進步,又永遠唔屌得
只可以話呢類獎門人式綜藝係小薯茄強項,佢哋大部分party game 都係呢種短時間高能量輸出小遊戲

試玩毛著重故事型做task,時間長靜態解謎,去到今際之國至有咁大體能競技,但今次參加嘅四個都唔係今際裏面活力型選手(例如locker, stone, 修,泰妹)

所以觀感上試當真呢邊好似無乜用力玩
有無巴打覺得yanny 對腳好粗
唔係佢FANS 睇黎把撚
出左電影未? NFT D錢去左邊?
你仲未知自己唔get啲咩同埋柒緊咩

你重未知我屌緊試當真D咩
我理得上面講乜春, 我就係屌緊試當真垃圾
只可以講
其實重點係幫客戶賣廣告
要廣告客戶批同賣到Products

雖然啲遊戲設計真係麻麻地
你會唔會上連登笑連登仔打錯發覺做法國?

側邊睇 好撚柒呀師兄

唔關你屌咩事呀
唔會
不過我會屌D己已不分既傻閪同叫人師兄果D ON9
慢慢笑, 你笑緊我 我都笑緊你
原來係連登利狗
記得COPY依個POST番利狗POST到笑呀
好似笑FB D人咁笑就岩架啦
推下
比下去就真嘅
睇落兩組人唔係好熟咁
同埋小薯茄係有做功課先嚟
好多時人地拋啲嘢出黎自己都唔識接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞