試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
無跟開
之前見佢ig 簡介無講 開保單
食唔到吧吧 食水雞
唔知angekina幫襯bowtie定fwd
或者公仔佬已經轉咗過煲呔做???
尹光版>原版
係囉
起碼聽得清歌詞
同搞笑醒神好多
把聲都唔似尹光
https://www.youtube.com/watch?v=Rea5vG3MeJU
《同囚易》EP4:Lost In Communication |試當真
彩色 | 2023 | #實境節目、#同囚、#社會實驗 | 粵語 | 中文字幕 | 36’ |

故事簡介:
同囚行程已過一半,眾人漸生情愫,豪哥和Yanny終於在海邊展開了激情對話。

主演:

蘇致豪 @official_sochiho
陳穎欣 @yannyyc
游學修 @neoyau19
陳苡臻 @krisssca
許賢 @official_huiyin
L.d發(xx)@ld_fat
阿慈好努力出試當直
https://www.instagram.com/p/CtyL9k3LGHX/
阿發
豪哥成日都唔望yanb 好怕醜咁
Yanb 好健談, 豪哥點鳩up 都接到
可唔可以開個節目係強制要豪賢休息
今集講經太過多,唔係唔鍾意講經,但咁樣就失去左同囚既意義,趣味亦好少,變咗之前位師兄講既死忠向,講經洗鬼住三日兩夜咩,你話講d關於兩人既心底話都對題,而家既內容開個公海心事台直播咪得
就係要兩個人一齊長時間相處
先可以打開心扉講真心話嘛
係囉
我覺得今集最好睇喎
三Pair都有嘢睇

終於播腎發傾心事傾煩惱
ca修玩遊戲都好笑, ca終於贏到一次, 開心到
豪yanny今集占卜同食晚飯鳩up都好笑
botie唔是冇agent咩
牙修識玩,輸一次,贏未來

Caca講嘢啲用詞同節奏真係好挑逗,之前佢上米比同雞翼講「即係會同我做」就停頓咗
Jay狗
有無人知修仔同ca 玩個隻switch game 係咩?
好似幾好玩咁
Mario Party?
其實腎發佢地都只係佔左8分鐘左右,覺得講經太多、鏡頭多可能係因為佢地傾既野具體,令人覺得好多內容姐。

豪哥yanny 呢 pair 雖然完全冇內容,但係剪得好好呀,一方面好睇到豪哥果種毒毒地既性格,將D對話入面disclose自己既位用搞笑卸哂出去(同遊學修天台 talk , 許賢認真 mode 勁大對比);另一方面滿足到大家對13b 既故事點延續落去既想像。

林婷張蔓莎落場完全唔同啦。張蔓莎俾唔到 yanny 既回應,係林婷面前豪哥唔熟佢可能更加縮。

Btw, yanny 真係洗走哂之前佢係 supergirls 個形象
https://www.youtube.com/watch?v=PfMQtHufz2g
試當真謝票場 第133週
主持:510
嘉賓:尹光
幕前:修, Ernest, 豪哥, Yanny, Jessica, 慈
幕後:Casper

本週作品:
試乜都得《OLAY特約:試玩Party Game》
尹光 Wan Kwong 《超級勁:爆叱咤風雲金曲》 Official Music Video
《同囚易》EP4 : Lost In Communication
試當直《父親節快樂》《端午節快樂》

WTF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞