試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
6月實謝咪出現咗囉
講白為利益又唔緊要喎,但係唔好扮兄弟囉
嗰次我都唔係好知佢出一出做咩,我都唔記得佢有冇出過聲
修話就話出面有世界係好事但係對channel觀眾嚟講一年見佢地幾次真係唔知點咁
咁就要睇吓佢當初用咩身份嚟欺騙受害人啦
個advantage 係由「香港人/地球人」定係「好青年太保」個身份到得嚟囉
點會唔知?講明搵現場觀眾拍sitcom喎,唐記擺明有份拍啦
其實你個人生到底發生過甚麼事?
觀眾一年都係見得幾次9896但佢一樣人氣爆燈

其實係觀眾俾YouTube縱壞啫,以前啲明星一年拍一兩套戲,如果唔係入戲院狂刷即係一年見得幾個鐘
以前tvb拍好多好正嘅劇添,而家就係時代唔同嘛
如果識玩二泊三日可以食住個勢出埋gl版mv
9896人氣好似開始沉沉地,業配係keep住有,但佢d歌愈黎愈少人聽,新歌先得26k,慘不忍睹希望快d離開果間唱片公司,零作用
佢自己拖咁耐唔出歌啫
佢唔使出歌搵錢都多過晒啲女歌手
出歌純為興趣唔會有商業考慮
香港英文歌市場不嬲都細,而且仲要唔係入腦beat
係咁上下架啦
佢肯迎合市場,肯出多幾首廣東歌,真係冇人聽先再講慘不忍睹
你睇吓
本身隨時出現嘅佢
一唔關510事就神隱了
你覺得佢係唔真心想傾好青年定留過言轉移視線丫
be around個勢咁紅都唔出mv 真係勁
無 我覺得佢係唔係真心想講好青年都無咩所謂
係唔想過咗個話題又拉返去0姐到
說話唔可以咁講,始終佢既定位同想做都係歌手,唔會純為興趣掛
明白明白
我知道你無惡意
拖半年出一首英文歌仲唔係為興趣唱歌?
如果推到去日本就好了有冇得日本落廣告
「其他人暫停活動反省 」 咁姐係今次個event唔係活動?

定係「暫停」完畢?姐係其實只係等大家淡忘件事之後就繼續出番嚟

仲有「出聲明公開事件」,你會唔會掉轉咗,係「事件被公開後先出聲明」。果然香港人最善忘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞