試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
嗱嗱嗱,果個group不嬲比較特別,唔好generalize
你喜歡啦,你係要拉其他人落水的話我無意見
咁究竟tg唔敢屌係從何而來定係純粹要搵啲位入510?使唔使又要搵啲tg言論貼吓堂?遲早玩到全部花草唔撚使玩
Ching算啦
裝睡嘅人係叫唔醒嘅

Tg 唔會嘈架:Dc嘈得班人一定係510fans
Tg有人嘈喎:特別例子姐特別例子姐
唔係裝睡啦已經,純粹係偏見同針對,明明重點喺重抽度,唔通慈又重抽抽走埋會唔嘈咩?但係一講510就一定要搵嘢屌吓
我反而在意嘅係
違背左每個老闆選一個嘅原意

無慈一定嘈到飛天啦
完祖女仔成員得佢未玩
比起同囚易2,我更加想睇Caca示範快速沖涼片,希望快啲找數
佢回應又話510係佢揀嘅膽,咁慈又話應承咗要比佢玩510又係佢嘅咁即係豪哥冇得揀?
如果佢用應承咗比慈玩嚟做原因咁點解佢講咗要有510講咗咁耐又可以無啦啦拎走?我完全捉唔到佢思路,每一步都好隨機
其實我從來唔明點解要用TG有冇人嘈去做「fans有冇嘈」嘅proof?我反而只會諗:邊有fans會公開直屌偶像個老闆?所以覺得屌嘅似花生友多過某人fans
大把mirror fans鬧花姐金生魯生厚此薄彼啦
Stanley,AK,Ian fans都試過
平行宇宙
咁花蛆無開個group俾公眾睇住佢同旗下藝人嘅fans你一言我一語言戰群儒嘛?連登仔式話自己係fans擺低句嘢就走果啲就梗係有
所以唔係fans嘅就其實係fans
講明自己係fans嘅就其實唔係fans
Right?
你條弱智文盲狗既邏輯能力俾狗擔走左?

你連我講咩都未撚知仲敢駁,仲有駁到成個匡智仔咁,鄧你老母可憐
我咪舉咗例子囉,真係有fans喺tg嘈,但係唔計,但係到510就tg冇嘈但係入佢數無賴到呢
你同獨木橋下咪510 Fans俵俵者囉
上面冇狂屌????
好心啦
面就人地俾, 假就自己丟
仲有呀, 你地510 fans最鍾意踩其他花黎抬高510架啦
唔好話冇呀
呢度都出現過無數次啦
真係辛苦你特登班個ac剩係用嚟屌510,呢到就得一個花啲人特別鍾意踩一抬一,花草選舉期間喺度嘅大家都有眼睇嘅
有你, 肥婆, 獨木橋下 三個夠哂啦
仲唔夠肉酸唔夠鍾意扯其他人落水呀?
你地所作所為都係大家有眼睇
自己偶像fans俾人話就淨係識扯其他fans group
洗咩在意佢Y
P牌,冇開過post
上個post突然橫空出現
每個回覆也關510事
你就知來者不善啦
回佢一句「你啱」咪算
其實唔只佢,無啦啦有幾個p牌出現剩係喺試當真po出現
估唔到開開心心抽個簽都會演變成咁
試當真真心黑仔
最難以理解係得果幾百個盲撐居然可以屌到修發火,到底係咪真係有人專登俾錢入group以鬧修為樂?
係,
琴晚真係估唔到盲撐毛都有人diu,
仲有人比錢message 咁diu,
痴左線
肯定唔會係佢真係做得樣衰啦,係無啦啦集體痴線所以特登鬧修
咁你咪解釋下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞