試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
一陣把口唔收大叫畀人富同阿J圍姦就倒米
繼IvySo之後,牙影係第二個叫童童收嗲嘅靚女
美容產品搵佢都好正常既
牙慈係要過對面小薯茄玩無間道跳shut down先幫到試當真隊
呢啲獎門人級數小遊戲贏輸都冇所謂啦
係囉,分分鐘又剪多集牙慈ASMR
問題呢d小遊戲唔容許佢咁玩,呢個game佢點做無間道啊最多諗到佢做食人花鳩叫會幾好笑,不過我寧願睇校花多啲
katherine唔夠放唔夠膠
冇乜存在感
睇多次條片,覺得巴打你講得岩

估唔到阿慈已經變左試當真既綜藝救場......
綜藝真係唔係人人得

許賢個人太無所謂無勝負慾
阿修太過知怕攝係咩一回事佢知道要比咩野你但顯得太計算
反而豪哥想威但表現次次都咁差,錯有錯著成就另一種效果,但表現差又意味某啲規則下好早就退場
豪哥適合玩無退場機制嘅遊戲,可以由頭鳩到尾(淘汰賽就唔啱,上次彈橡筋真係好彩)
修適合玩scripted嘅遊戲,蝙蝠俠好睇,墨魚就唔得
自我咁冷門阿冰都識仲要唱到兩句真係極加分 抵佢紅
可惜唔係對住豪哥唱
係沙灘玩呢啲獎門人驚
但係著到咁密實
贊助客戶咁樣收唔收貨
贊助客戶其實唔係想sell product,真正目的係想睇冰童YanCa著泳衣
益哂游狗Ca姐有啲波路
有無人知遊戲設計Costo係咪就係設計9upper嗰個?
童童比呀影串收嗲啦你 童童呆撚左 好似小朋友比人鬧咁
打女人啊!
打女人啊!
而家兩樣都無喎
佢接受玩mario點會預泳衣呀
垃圾咪當真果邊d綜藝感差到,轉數又慢又無口才
同埋隻game都似係垃圾真諗,想癡小薯招牌節目吸view
快d執柒佢啦,劇場垃圾,綜藝又垃圾
其實許鹽豪哥都回塘了,佢地既片都無以前cap/金剛咁好睇
你不如屌下英皇屌下cctvb啦
Hater gonna hate
都唔係理性認真意見就唔好晒心機回覆啦
除左話轉數慢無口才之外全部既形容都係垃圾同垃圾
佢係垃圾所以垃圾,所以就盡早收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞