試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
都話對應第一集個角色
實有豪哥同510啦
Channel需要搬咪有盤菜囉
仲上埋100毛office 門口拍
點樣0合作
盤菜嗰陣已經好淡出100毛 佢同修私底下又識
上office真係似試當真自己上去多過夾定合作
無豪哥,510
已經唔可信了
你屈錯人了,佢fans嚟
其實盤菜咁多年嚟IG contact一直係100毛,點解總係有人覺得佢退出咗?我反而覺得佢好似以前阿修咁想「跳出」網媒入電影圈,100毛都樂見旗下藝人有電影拍所以你情我願

btw,channel需要搬唔計用咗盤菜,成條片咁樣攞100毛嚟玩,唔會有人覺得佢哋無打過招呼啩?
果位CHING係好ON9
冇睇過片又鳩踩
不過你都唔駛人身攻擊呀.....
豪哥直頭上埋人地個門口講數wo, 又係自己夾
一早夾定未必有出街嗰種尷尬嘅效果
人地可能搵定個幕前嚟應門
拍完交代返問返出唔出得街就可能係

需要錢上viu都係咁啦
唔re稿同無夾過係兩回事黎

條片影住100毛個門口, 影住人地D人, 出埋街仲要唔打格仔, 你覺得佢地有無傾過? 除非你話傾唔計夾ge je
覺得510唔識做戲好趕客,唔想開出黎睇俾View佢同睇完發惡夢,同笑條片View數低冇人睇,邊忽ON9,求指教
其實一直都有班人就只係想睇豪腎只要唔係佢地做就唔睇
呢條如果轉做豪腎做510STONE個位view數一定唔同
呢條片除左mc太頻繁我覺得幾好睇 狼少一出聲果到笑到我傻
至少呢條睇完都知想點 但係爆格爆出橋真係唔知睇左乜
試當真好肯去試,不過有啲觀眾唔係好肯試
510 真係好撚柒
總之我覺得你咁就一定唔會變一定唔會改
呢個真
修,豪同腎佢哋係最後一個對談錄有講過
話個名本身就咩都要試
但有部份觀眾就淨係土想睇佢哋做某類嘢
係佢哋眼中試嘢無對錯
Ern9真係好撚趕客
啲扮聲好柒又唔好笑

不過Overall成個game都係悶同埋節奏好慢
冇乜邊個表現得好
作為直播好難搞
試完無人睇自然收皮架啦
但係唱歌幾好聽
最尾明做鳩510 其他人唔洗擲骰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞