試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
唔係腎拉大隊睇咩?
睇謝票場腎仔嘴唇冇乜血色,真係睇住身體
19號都未有心事台mon po嘅麻煩安排下
拉大隊都要肯去先得架
Btw竟然locker會去
沙灘濕身
但大家都仲著住好多布
又唔係abbie同麗英,少布都係冇野睇架喇
Katherine story正L到
但真係完全冇沙灘感覺
今晚佢同影做npc
Yanb Caca Shadow Katherine 冰童,畫面好靚
真係比下去
小薯茄班人玩GAME投入度, 訓身度同埋綜藝感都贏太多

試當真呢面本身豪腎就係呢隻慢條斯里被人恰STYLE
得Caca識用無敵星果段叫做到下嘢
其他時間都係被襟住砌
同埋佢地好識玩綜藝, 少少犯規嘢啦, 唱下橋橋干擾下對手啦呢啲
我地呢邊好撚廢,得caca有戰鬥力,豪腎零輸出,應該搵修頂一個會好d
成集淨係見到jessica心口
但孖寶兄弟由豪腎黎做係最fit
牙影又靚又識做效果,真係無敵
https://youtu.be/kKGqX0mupto
☝️(連結更新)☝️
試乜都得《OLAY特約:試玩PartyGame 🎉》小薯茄 VS 試當真!🏖️沙灘濕身大激戰💦|試當真
6月19日
彩色|2023|#綜藝、#PartyGame、#小薯茄|粤語|中文字幕|28'

故事簡介:
情人富巴為奪得YanB公主歡心,與豪腎兄弟展開連場激戰。

小薯茄
程人富 @chingyanfu
童童 @tungtungdes
阿冰 @sabrinapingping
阿J @jefferykwan

試當真
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
陳穎欣 @yannyyc
陳苡臻 @krisssica

-------------------------------------------------------
想好似YanB公主咁完美?
今個夏天,你需要OLAY全方位美白方案,
由細胞級防曬、抗糖水光精華、抗氧淡斑精華,
三大產品聯手保護你每吋肌膚!
立即入手OLAY美白方案!
https://bit.ly/3Jkjcox
@olay.hk​
#以褪為進 #OLAY抗糖水光精華 #PROX抗氧淡斑精華 #褪色斑痘印 #褪暗沉泛黃 #OLAYHK​
貼錯,呢度先係--->https://youtu.be/XUQYr6-Fd1M
睇得出yanny 好唔慣呢類咁chur 的綜藝

會搵佢出唔知係咪廣告商要求?
仲有呢個時候你就會諗起需要阿慈
童童慘被收嗲
olay 應該食住上,小薯茄嬴左yanny ,就搵小薯茄拍yanny 拍多條後續廣告片
我覺得今集好睇喎,同埋牙慈落埋場試當真呢邊唔洗玩,佢加豪哥可以提早收工試玩毛呢d大型綜藝自由度大佢先可以鳩黎,佢玩呢d小綜藝例如之前集橡筋王咪勁快退埸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞