試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
睇唔明,係咪inside joke 要追開謝票場先會明?
其實除咗第一點之外,主要問題都係501演技不足,依個冇咩特別好討論因為係事實

但條片用etv 風格拍,本身符合演合演員同etv 嘅演技水平,加上開頭同結尾扮老人家比較符合510平時嘅節奏,中間不斷有選擇題打斷戲劇節奏。好明顯唔係要觀眾欣賞佢哋嘅演技。

話浪費咗浪費劇場又好似嚴重咗,本身個結構幾有趣
純9估+對號入座
條戲場講緊jackie "好笑"
淨係得好笑比人記住
我諗你估錯
真係樓上講嘅謝票in joke嚟
都幾肯定係史上最低
亦都證明510同Stone冇乜人想睇

雖然510做live個vibe夾埋幾個老細係幾好
但真係冇條劇場掂 亦睇唔到有咩潛力
而家搞到好似睇緊大學學生作品咁
追開都唔明,可能我已經唔係核心觀眾了
21個鐘33k views 本身都預咗少views但無諗過少到咁
其實用新人就跌views呢樣野係一定會出現,當年ern9 同唐記(唔爭在講埋Jackie)做主角嘅片views數一樣仆直,除非個台永遠都唔換幕前嘅啫
頭廿四應該點都多過風向擂台(冇記錯嘅話)
我一話510冇演技就一班護零手出黎話佢進步緊同負皮我
呢啲就真係盲撐啦,好彩數字唔會呃人
利申:真係冇睇,一睇封面已經知係伏
你肯定記錯啦,風向頭廿四 56k ,33k已經係低到試睇電影會既數黎
冇乜人想睇唔可以怪佢地兩個,導演就係要諗辦法吸引人睇佢地嘛,但你封面都揀個咁柒既真係神仙難救,講真呢個導演要屌下,唔係對ern9好唔公平
明顯個問題喺510度,試想像豪哥揾510做橋橋會係咩效果
得果33K views就唔係淨係"跌views"咁簡單啦
直情係災難級
學其他人講
簡直係試睇電影會level
其實賴thumbnail都好無謂
大把thumbnail仲衰
咁510個忍唔到笑表情 + 講對白鬼食泥的確係次次都係咁

上次豪哥歌佢淨係客串一陣都已經好惡頂下
買下黃牛飛又要尷尬笑+永遠同一個表情, 睇到出哂戲
只能夠講佢出親劇場都好難頂下
510真係完全唔識做戲
利申:一條都無睇過
又係嗰d冇睇過條片冇資格批評d friend
我駛唔駛睇哂cctvb d劇先可以話啲劇爛
知呢條片view數災難級要用咁嘅手段嚟谷view都難為你班護零手
但係我唔會中計囉,sorry
https://www.youtube.com/watch?v=o78zQYMk-5E
試乜都得《試破克蘇魯》ep3 《石塚》遊戲直播|祖安愛、林肯定、疑文樂、小勳、傷心豬大腸|試當真
屌你老母 啲AI圖點認
510真係完全唔識做戲
利申:view數同我講
小勳咪豪哥
傷心豬大腸咪510

祖安愛係Angelina????
左2係咪ern9?
今次會唔會係Nero主持返
ERN9似有份玩, 佢應該係林肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞