試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
反而覺得caca忍界大戰先係佢最佳表現,偵探果集係玩得最好但唔係最好睇,忍界大戰完美呈現到牙發講既可愛得黎又柒下柒下其實蝙蝠俠都有少少影子,扮喵喵怪同嗌Yanny,不過果集locker修慈太好睇所以先唔突出,今際就算啦,個樣狀態唔掂講乜都假
條試當直會唔會hea 咗少少
吓試當直咁樣算㗎啦咁每次過30度都可以出一次喎
講真,巴打入嚟吠得有啲㭍
https://lihkg.com/thread/1752580/page/1
無錯呀香港軍師, 做咩唔繼續要求釋放義士?
事實上真係出過幾次,不過今次係第一次用reel 形式出
吓,你無其他有力回應?
㭍咗淨係識轉移其他話題?
有咩回應?
你咪又係話我吠咁大把 對住你要有咩回應?
SD比國安先
試當真點?有無爆片
有你緊貼關注緊
尹光 Wan Kwong 《超級勁爆叱咤風雲金曲》Official Music Video (原唱:N9)(AI Cover)
6月21日
彩色 | 2023 | #尹光、#AICOVER、#超級勁爆叱咤風雲金曲 | 粵語 | 中文字幕 | 3’13 |

簡介:
尹光 Wan Kwong 《超級勁爆叱咤風雲金曲》Official Music Video (原唱:N9)(AI Cover)。

聲演:
潘宗孝 @ernest_pch
游學修 @neoyau19

試音素材:尹光爆笑金曲半世紀精選(環星娛樂 - 匯聚金曲丨打造經典)

真心有撚病!
咁撚識玩
今日星期2唔係本身冇片出架咩
試當直係攝時間用
依家係星期日 二 五 有位就攝
呢條我只會當係時事抽水片
阿慈份人諗太多,只係掛住做效果,過咗火過咗龍都唔知
嘩嘩嘩,試當真hater又嚟踩場
想知係咪cctvb派黎嘅打手?
我都冇話你,自己對號入座
CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞