試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
就算有唔重抽依個選項,但係佢冇執行之後啲人唔滿意個結果一樣會嘈,我覺得冇咩分別
其實抽咗咁多組合,我反而最想睇510同康
平時兩個喺啲前輩面前都戰戰兢兢
私下對住兩日焗佢哋互動
冇咗身邊人監視住,可能幾有趣呢
純純地尷尷地都可以好睇
咁咪好事囉
而家咁樣有共識喎
兩邊嘅人都支持唔拍
修仔話佢做衰人根本係自high
決定唔拍而家兩邊都支持 解決曬紛爭 明明佢係做咗好人
通常激下修仔,下次啲嘢會更過癮
配搭又咁唔好彩全部抽得咁嘅差嘅
唔係嫁,唔重抽多人啲,咪無乜人嘈囉
只可以講都有依個可能性,雖然而家都六十幾%
咪撚拍第二季好撚過 啲組合又拆嚟拆去 度嚟度去

第一季好睇留個美好回憶算數啦 一係第一季六個拆散再抽

可能仲好睇過啲校花校草入嚟拍
0姐謝票場又有話題講 唔驚觀眾睇厭啦
忌日不宜抽籤
同囚ep5都得閒未睇
想知第一pair 慈ern9係咪都係成組重抽
是的,抽完果下,ern9塊面硬曬
唔係,第一次抽慈有保留,因為第一次抽同囚易嘅時候得阿慈冇份,修仔應承咗下次一定有佢份。

第二次重抽就公平起見,全組一齊重抽
sorry,理解錯左,你係問緊成組重抽
最後係留慈,重抽partner
其實ern9 同阿康都係比人抽走再抽返入嚟,兩個都好運
依家唔好運了
其實DC果幾條友好聲好氣同呀修傾,討論返點解慈又唔成組重抽,淨係510成組重抽,溫柔啲傾咪唔洗搞到咁,一開始就大大地屌修仔,又話咩On9,抽黎冇意思,屌到飛天。
宜家好啦,一拍兩散,支持擱置。

笑死點解季季同囚都出事
冇計啦,場外因素
有時唔好笑鳩鏡粉啲盲撐……
明知啲fans情緒化又低質就唔好俾佢地參與咁多啦,自己覺得邊pair有效果又多人期待咪拍囉,洗撚問佢地意見咩。
同囚season2最好就實行賣女啦,攞哂幾個最靚嘅校花出嚟由caca Kayan 做領隊姐姐入營玩三四日玩task 。好似season1咁拍埋校花妹豬私底下啲互動。有女就有人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞