試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
咁鍾意投, 唔投多次 510+locker / hong+locker ?
我唔係好明對510唔公平嗰位係咩,運氣唔公平?兩次重抽玩法都唔同
你意思ea exam?
根本個方向錯咗 你係想推510就唔應該抽人咁大風險 直接配個lead到佢咪得
係啲「支持者」推
我都唔明有咩好嘈,帝制+民主制都行左
仲要一開波抽慈ern9果陣已經提過有重抽機制,仲要重抽左一次
宜家都問埋觀眾意見投埋票先揀邊一pair黎重抽
唔理鬧果啲係咪510fans啦,唔關510事
個台就佢地既,佢地想拍乜就拍乜架啦,票又投左意見又聽左,觀眾唔係股東,就算係買左NFT都係買貨品,唔係股份。
宜家咪好囉,大家一齊唔洗睇唔洗煩,支持牙修
佢地係咁話佢哋聽唔清楚,牙修講唔清楚所以投錯,屌明明大比數勝出仲講乜經,而家唔係爭果少少,唔通成60%人都個個聽唔清楚投錯咩,根本好明顯個個都唔想睇510啦,投多十次都係會收皮,都唔知佢哋屌乜
做得肉酸都抵屌la
我諗唯一唔公平個位係無得揀唔重抽
點都局咗組出嚟re
公道live chat 投票根本就on9
花生一波先

咁都搞到咁大件事
笑死
係揀,我投都左510+Kong,但我係想幫佢抽多次換個partner ,結果原來無鐵膽換走左510
我諗修哥可能係想俾觀眾參與下先公開呢個抽籤過程,中間俾觀眾投票已經叫問左觀眾意見,修哥本身可以唔公開成個過程,第一季個抽籤都係公司圍內抽,出街先播返。
而家係班護0手見到冇510就發瀾渣,係咁屌修哥,修哥吞唔落啖氣先話唔拍,冇得睇第二季同囚易真係多撚謝哂班護0手
真係CLS
佢地係咁話佢哋聽唔清楚,牙修講唔清楚所以投錯,屌明明大比數勝出仲講乜經,而家唔係爭果少少,唔通成60%人都個個聽唔清楚投錯咩,根本好明顯個個都唔想睇510啦,投多十次都係會收皮,都唔知佢哋屌乜
係撚,我投都左510+Kong,但我係想幫佢抽多次換個partner ,結果原來無鐵膽換走左510
Ea exam 佢唔駛做效果阿ma
就咗拍佢真性情就得
但同囚易唔同阿 話就話拍真性情
其實都要做效果
佢同510 都唔識
係撚呀本身CR 開頭都係想睇510而且係豪哥揀, 抽到康覺得會悶都係以為重抽康姐唔係成組重抽囉根本一開始一係就全部抽唔好揀, 揀完話康拍510唔好睇先話重抽,ERN9 慈又重抽, 跟住變左成組重抽係咩事先? 根本一開始就係重抽康唔係重抽510

一係你就咪撚抽一係抽你就尊重結果, 一係你就3個老闆一人揀一個再抽隊友,點知到最後揀完又要成組重抽, 即係想點? 所有野都係做一半唔做一半咁修直接指名得啦講咁多做咩尻姐
而家唔係爭果少少,唔通成60%人都個個好似你咁聽唔清楚投錯?
舊情侶唔可以一齊大家體諒
但係預咗唔好睇所以重抽,就會唔明抽嚟做乜
未拍又知510同康會悶,有啲違反隨機嘅趣味性
同囚本身都係想睇啲幕前組合嘅新火花
唔係應該照去馬,認真試下咩?
阿康有Anthony嘅待遇

阿Kong!
根本CR 一直都係講緊重抽康唔係成組重抽明明3個老闆一人揀一個膽再抽D 腳, 邊撚到有理由變左成組重抽先? 而家係講康+510 冇野睇唔係講510 冇野睇喎
私心想睇舊情侶
越亂越好
真,其實姊弟向有權好睇
唔係聽唔清,係大家個理解都唔同
問題係完全重抽玩法係去到投組之前一刻先決定
一開頭諮詢re唔re嘅時候無講

利申支持唔拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞