試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
又關我咩事 冇拖人落水喎
510失去了一切
用兩三皮求其租間屋
求其搵四五個crew跟足三日兩夜 通宵換下sd卡
求其搵幾個人幫手睇幾百個鐘footage揀shot
求其搵兩個人剪
好唔好睇呢啲製作組識閪咩
試咗先嘛
反正賺咗千幾萬 無限budget
今個星期510不幸周
擔正史上最低view劇場 克蘇魯慘死 同囚鐵膽變冇得拍
謝票主持做得好地地冇咗
邊個仲話格硬捧510
試下先啦 dse片同口試王2修咪一樣估錯
又老屈
我諗嘈得最勁個位係點解慈組就re partner
510就變左成組re,膽都冇埋,啲人chatroom投票果陣以為揀果組,都淨係re partner(不過講真果句啦,果陣chatroom有一半人係洗緊唔想睇510,另一半就留510)
公司決策既野,想點就點架喇,但宜家變左要同公海交代。再者啦,又唔係觀眾投票邊個同邊個,之後唔認投票結果。同埋再講多次,抽第一次果陣已經講過有重抽機制,佢地本身有預過抽左啲搞唔撚掂既組合要再抽,從來都冇諗住一定要跟首抽結果。
不嬲呢啲都係鳩流流玩法,牙修可能都冇諗到啲人會咁認真睇抽籤結果,好多人都係有就睇,冇咪唔睇囉,你決定拍邊個就睇邊個既心態。
明明抽緊嗰時CR同DC都勁多人話還我510,又話冇510唔想睇,呢啲唔係510fans 係咩?究竟邊個無賴?
我就唔知邊個花gp 鍾意踩一捧一,我而家淨係見到有班護0手喺度踩第二隻花嘅fans,嚟襯托返班護0手嘅人格高尚。敢問你呢啲算唔算踩一捧一?求指教
我好少屌修嘅,但係客觀嚟睇,今次修仔抵屌
錯嘅位逐點講:
1. 你明知有啲組合係唔用得嘅,你咪事先抽起,要去到抽左先再改就樣衰啦 (慈ern9)
2. 抽完510同康係係可能唔好睇,但係再抽過真係好樣衰,明明呢個位停左佢就乜事都冇公平公正,佢就偏偏要再嚟過,名副其實冇嘢揾嘢嚟做3.你係要再抽過嘅你就諗清楚先啦,你覺得冇乜所謂姐,有班護0手好緊張架。又冇得俾人揀唔RE,又唔問下啲人係咪想全組RE,好似玩咁就完左個投票,你點服眾呀?
4. 做到咁閪就梗係有人屌啦,510fans 係一部分,着重個程序公義嘅又一部分,其實呢個位認句錯我柒左咪算囉,游學修都唔知發生乜事,脾氣差撚到,又話自己最公道,又話510係自己個膽,Kick撚到,好彩唔喺公海咋
5. 呢單嘢修仔點都唔公道架啦,你唔拍你對我地呢班投左票嘅唔公道,你拍嘅班護0手又會繼續講你當初RE乜春
6. 如果510係膽,就唔會要兩個都抽哂啦,膽嘅意思係一定會有呀,游學修你中文唔係攞A嘅咩?
如果修仔有幸睇到我呢篇嘢嘅話歡迎同我互屌,今次真係做得好撚差,但係態度更撚差
你都識講今個星期成績咁差
姐係之後再見到佢就prove咗係格硬捧
有幾難理解?
你估修同盲撐毛內戰係第一次發生?
校花冠軍係要捧下 成績咁差幕後都有責任
有冇人覺得同囚易剪得都幾差
算係咁啦,得兩條友剪
咁難剪,算係咁啦。

有task做會易剪d,但一姐想要真實感唔做task唔搞綜藝野,變左好難有storytelling ,咁都剪到5集好勁啦
佢應該去咗旅行🧳(睇ig)
其實唔係剪既問題,係內容問題,本身未出街預期係會拍到好多同居先會睇到趣事同火花,點知出到黎好多位都係坐定定既對話,仲要內容都係沉悶同fans向多,而呢d野根本唔需要同居先拍到
Btw如果修仔果條偽男友vlog 擺出公海肯定高views過呢五集,節奏快多互動
點解好似得修仔同Caca有做足哂制作組交俾佢地嘅task??
交換秘密呀, 整早餐呀, 玩game贏到修仔一場呀咁
講真, 真人Show點都要guide下, 做下啲有趣嘅task做下先會好睇
overall都係修仔caca呢pair最多嘢睇
事後討論佢地都講左幾個唔同嘅位係佢地覺得有趣
證明佢地自己都好ENJOY

豪哥yanny task係豪哥帶Yanny出去食貴價嘢同占卜?
煮嘢食慰勞幕後係自發定係task嚟?
連交換下秘密都冇咁

腎仔阿發就冇計, 中間話要玩水上活動task但之前已瀨咗嘢
Ca修dtask係佢地自己度架,制作組淨係要求佢地去踩車豪yan就食飯,慰勞幕後係自發黎
唔係應該係已經去咗旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞