試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
試乜都得嘛 咪試下
綜藝直播係啱佢發揮 劇場都見好多人讚佢有進步
係咪已經有既定人設
510=差
明明e排進步左,重要係頗明顯個種
客觀標準咪views囉
諗下牙慈一路走來嘅遭遇就會明⋯⋯
根本就係有一班人真係無理取鬧
人類…
只可以話死忠同街客標準唔同
唔可以要求個個滿足於你嘅「進步」

好似鏡粉對大眾樂迷咁

講對白又係勁多懶音, 成日講唔正D字咁, 聽得勁辛苦
表情永遠係同一個忍唔到笑老尷表情, 做咩角色都一樣
咁都話明顯進步
你估真係全部人都係haters條劇場先咁低views呀

61%人投票唔想睇510+康
我唔會話全部人都係唔想睇510先至咁投
但都唔好講到61%人都係聽錯, 理解錯先揀out走510+康丫
咩Chatroom全部支持想睇510
我笑而不語
佢有幾多觀眾緣心照啦
利申:我投票時係知道會投走埋510,不知幾開心
直播果時都有好多人知510會走,唔好講到個個都唔知係成組RE
咁成個試當真都要入筷子
無限期delay
一開始已經唔公平啦
抽到慈同ERN9就RE
一係一早講明有RE呢個機制
一係就咪RE
都係果句
如果出到嚟結果係有咁多限制
同埋老闆覺得唔好睇就要RE
咁好心一開始咪扮民主抽乜鳩籤, 投乜鳩票
你咁樣re兩次, 就算淨係放心事台抽都俾盲撐毛屌爆啦
我唔覺得有咁多盲撐毛想擺自己偶像上枱娛樂自己
事實上絕大部份盲撐都只係不滿第二次re
試都未試就完
可能ERN9同慈無乜嘢呢
可能510同HONG有火花呢
試咗先囉 唔啱咪放會然台 口試王都係咁啦
覺得唔好睇咪直播再抽出黎補拍
依家RE兩次真心肉酸 慈同ERN9個對都理解到點解要RE
但HONG同510 0理解

利伸返先:無Join開認真毛,純粹想睇口試王先join過一次
如果講第二次re
咁係510 fans見到自己偶像由有份變冇份
嬲得滯所以係咁屌

真係純普通試當真fans
邊會屌得咁勁
ERN9 應該係鏡頭後有問過佢ok唔ok嘅
我覺得係佢話真係唔ok所以re

不過第二次就真係純粹修仔主觀判斷唔work, 悶, 唔好睇所以re
抽完出又re, 再抽完出嚟又再re, 咁真係咪鬼抽啦好心
師兄又帶風向?
你ON撚9?

同囚夾硬抽走佢咪就係嫌佢唔好睇
老老實實510 fans邊敢怒屌修?自己偶像個老闆喎

怒屌嘅似係花生友係度講「re嚟re去不如唔好抽啦」果啲…
不嬲510特別多hater㗎啦,明明佢個gp先最冷靜,就係試當真fans見佢做到咁核突先屌
你話兜得好笑咪要入筷子 咁佢哋覺得好笑咪入? 同你句嘢一樣喎
不能同意更多
明明510 gp 冇咩大反應
要屈都搵D實質證據
唔係講就係
做得有D核突
老老實實你當我陰謀論都好,邊個會咁on9係tg屌,想整臭自己個gp咩,同埋Barney係admin佢哋都唔會點係嗰邊嘈
Chatroom名又唔同tg名,所以你真係唔知邊個打邊個,分唔到的
唔使當你直情係陰謀論,總之你唔想睇510就要講到咩都唔好㗎啦,某花個gp又唔見會唔敢嘈,仲最鐘意踩一抬一成日講唔抵添比人屌咗幾次先收少少
#455提到有個william 唔知係咪510tg group嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞