試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
我對上一個識嘅100毛女係盤菜
雖然聽落好荒謬,有時呢個圈就真係咁亂
讀哲學呢啲乞食科唔係為溝女真係為乞食咩
佢鐘意做細佬多過做老細
對住古生同朱凌凌果啲一齊拍戲對戲佢都開心過自己做老細果陣
同埋佢始終鐘意戲劇世界多過管理公司
on撚9
鹽叔已經退出咗
白水大大個老婆擺晒出嚟
豬文又冇衰過呢瓣嘢
係要講到荼毒室個個都係鹽叔咁係咩心態
鹽叔未出事之前咪一樣清清白白,呢啲嘢邊有樣睇,信呢啲哲學佬有冇少少on9
唔係話豬文白水一定同鹽叔一樣,只係如果佢地同鹽叔一樣爆大鑊一啲都唔出奇
你依幾句套落咩人身上都得啦,關讀哲學撚事咩?
真心想知你點得出讀哲學係為溝女依個結論
所有嘢都係為溝女
就係你依啲心態
班神父搞完細路仔,天主教依然可以屹立不倒
繼續容許下個受害者出現
呢排試當真係咪霉到hater都揾唔到位入要借刀荼毒室?
唔洗因為大家覺得你針對510而刻意亂開地圖炮wow
開得有D格硬
好青年hater
又係啲乜人都當hater嘅邏輯
未去到你咁盲撐啫
你得閒嘅話搵番我喺以前試當真po 啲comment再判斷我係咪hater 囉
佢上面都有話過泰妹
同埋就算佢開地圖炮 你都唔駛拉返去510到
張poster又無鹽叔個名
鹽叔又quit左好青年
想借問係乜野原因會令你見到張poster就衝口而出話鹽叔mark學生妹
討論都要討論得有意義

鹽叔都退出咗,

你哋就喺度嗌啲小學雞交話溝女唔使親自郁手

肉酸
510唔乞人憎
係唔知係度做乜啫
No la
Hater想洗底,一定要俾人知
防止啲人忘記左佢咩料
免得到時又可以帶過風向
作為好青年創辦人之一,佢嘅作為就係整個「好青年」嘅作為

個團體割咗蓆就可以扮無嘢出番嚟?
咁無辜嗰班人點先可以出返嚟?
跟佢邏輯,莫講話荼毒室,應該所有讀哲學嘅人全部去切腹先得…吖唔係,誅九族先得
要抽水就死出去公海開post
呢到冇人會信呢套
有冇下個受害者根本唔係旁觀者對於屬同一組織裏面其他人睇法嘅事
係果個組織嘅處理方法 犯錯果個人付出嘅代價
天主教神父性侵細路事件有持續性 牽涉貪腐包庇其他深層次問題
早期唔少神父唔洗面對後果 喺呢兩方面天主教都曾經做得唔好而比人有更差嘅觀感
相反荼毒室踢走鹽叔 出聲明公開事件 其他人暫停活動反省 鹽叔社會性死亡 而家全部室友警覺荼毒室入面可以發生咩事
既然荼毒室做咗咁多嘢防止有下一個受害者喺荼毒室出現
咁點解唔可以寛容少少 唔好下下都將荼毒室其他人當成鹽叔咁睇?
因為佢根本唔係淨係追擊鹽叔
係討厭晒所有哲學撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞