試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
睇510唔順眼咪入嚟屌,點睇都係你喺度講嘢多啲
我周圍都講嘢你開個ac唔只剩係講試當真你係剩係講510
有乜問題,想講咪講,唔想講咪唔講,你而家執行緊0安法呀?
其他人都只會對特定topic有興趣講,而家係咪屌510就唔得?定一定要屌完510再講其他嘢?況且我又唔係入嚟淨係屌510,有時都會講下試當真其他嘢,如果510真係有進步我都唔會盲屌。睇返我入嚟係因為個揀0肥婆喺度洗版
純粹好奇姐你啱啱先甩p但係所有po都係510
不過認同巴打,講多啲其他嘢都好
E個真係要CAP定黎之後BIN
原來唔係因為D戲唔好而係因為唔順眼
唔好同我講咩戲唔好都可以係唔順眼嘅原因呀
如果係,喺陳展鵬呀,周麗琪啊D post應該經常睇你出現

不斷唱衰原來係因人廢言
0安法?我好撚驚呀
而家係咪fans 講嘢就得,hater講嘢就唔得?
淨係可以講自己鍾意邊個邊個,吹到乜嘢演技大躍進呀,又世一又可愛,個網絡世界就清淨啲?
不過唔緊要啦,嚟呢度屌人我都預左俾人屌返轉頭,有時只係覺得係咪度度都要正能量?
以前呢個post俾班試當真hater霸哂嚟講,自從0姐開始拍劇場呢個Post就成堆護0手入嚟維持秩序,不得不說510啲動員能力真係好高
可能真係開個hater集中post好啲,護0手惡撚到
有你夠哂啦特登整個連登ac返嚟剩係用嚟唱510
唔洗驚啊
最緊要你講明自己係hater就得了
之後大家會識自動過濾
唔洗再睇你兩條友一唱一和帶風向
我嘅目標已經達成
多謝你嘅坦白
其實呢個acc唔係開嚟專登屌510,而係開左好耐冇用過,入嚟呢度都係唸住正常討論,係覺得班護0手護得好離譜先屌下510姐,我同510又冇仇,純粹就係覺得呢度幾時變到做510 hater就要俾人杯
重申一次:我唔撚係510 hater
你啱啱先甩p又點開咗好耐呀
由佢啦
開左個頭
要一個大話蓋一個架啦
開左但係一直都冇登入咪唔計囉,之前唔見左密碼,最近先搞返
點都要留個記錄等大家都睇到
唔撚係hater點解呢句說話咁熟面口

原來係豪哥歌金句
公道講句,唔夠你d hater 動員能力高
咁又係
俾大家睇吓hater幾低質又唔敢認都好
「我不是mirror fans」異曲同工之妙
關hater乜事
510啲演技如果係擔得起校花個名銜,hater 就算想反都無藉口反啦,你睇下有幾多人係牙石hater
班護0手成日剩係將個原因推俾hater,其實510先係自己嘅最大hater
你諗掂下個大話點講先啦, 你做HATER 做到特登開個AC黎屌, 做咩姐唔敢用正身呀? 定係你真係變態到平時唔上連登都要開個AC 黎剩係屌510?
https://youtu.be/vOOfl8NYSS0
《EA Exam 真係驚.放榜篇》EP1 DSE畢業感謝祭2023|阿康親手整甜品答謝老師、嘉賓!許賢表明不再幫阿康,除非……|試當真
7月6日
彩⾊ | 2023 | #HKDSE、#還神、#謝師宴、#運氣 | 粵語 | 中文字幕 | 29'13

阿康遠赴泰國感謝神明過去一年保祐;同時間,許賢以朋友身份勉勵阿康,運氣過後要成為一個甚麼模樣的成年人。

《EA Exam真係驚》第一季EP1-EP7播放清單:

• 《EA Exam 真係驚》

演出:
滕毅康 @tnhong_084
許賢 @official_huiyin
陳苡臻 @krisssica
陳穎欣@yannyyc
倪安慈 @ngaionchi_kathy
Ellen @gowyi
達哥 @tat.gor
嘉盈 @kaaying219
杰寧@kelena.kitning
凝皓教育創辦人林溢欣 @yylamjayden
凝皓教育中文科老師劉愷欣 @hoi_yanwin
凝皓教育英文科老師Alex Leung @alex.englishworld
凝皓教育數學科老師Marco Chan @marco_mathsecrets
凝皓教育經濟科老師Ango Chung @angochung.economics

———————————
泰國政府旅遊局(香港) 網站上面有齊最新嘅泰國旅遊資訊,最近仲推出咗兩本泰國旅遊書,歡迎免費下載:
https://amazingthailand.hk/news/2023/04/s/thailand-northern-southern-guideline-2023

#thaication #tathk #amazingthailand
📍YouTube:

/ @tathktravel

———————————

星假期Holiday Star尖沙咀旗艦店
📍尖沙咀彌敦道111-181號栢麗大道地下64號舖
☎️ :2789 0215
Whatsapp📱:8491 4968
📍Website: www.holiday-star.com
📍FB: www.facebook.com/holidaystar.hk
📍IG: www.instagram.com/holidaystar.hk
📍YouTube:

/ @holidaystarhk
有贊助
下集有靚女素人又有麥明詩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞