試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
如無意外應該就快返Demo record啦
其實kaki應該真係爆哂job忙到癲
上兩星期佢先話未試過一日冇殺青兩套戲
Kayan首新歌好能fit wor
我覺得值得更紅
宣傳太少啦
關鬼事咩 英文、melody無大起伏、普通叫春歌 得fans會聽 呢啲歌點會hit
歌唔掂
試當真又無咩片比佢爆出
佢外表又好似無岩岩出咁吸引,唔知係咪捱到殘左
廣告都無咩比佢
你都on撚9
出面大能班英文歌係差唔多咁嘅melody同係叫春歌都紅到仆街啦
餵撚埋俾你啦 自己google下Gracie Abrams, Sasha Alex, etc
你最多話係英文歌所以香港比較少人聽
後面嗰2點關乜能事
你就真係on撚9啦而家講緊香港你就講第度
冇廣告你係指電視同地鐵站都見到嗰啲?
Ig廣告仲係多到傻而且keep住大牌子喎
始終佢呢個路線門檻高唔會咁易畀人代替到
絵麗奈加Jan Curious交比是旦一個花做主持都死
Nero又想復興咸歌,fit曬
合理
鎮得住場
是,日系嘅嘢梗係要交返俾Nero Ern9去處理
搵慈瑜月零呢幾個「韓女」去主持盞送死
你講呢班人係講緊1990年尾-2000年頭果班日本文化
呢班妹豬都未出世講緊佢地成長時間KPOP已經興起 jpop甚至日本動漫以外文化係香港已經變左小數
有時慈同埋校花主持唔得好既原因其實都係識得野唔夠多
當你真係做功課,短時間幾日都未必知得曬咁多野
對上2次見到510真係有做好多功課算係咁
但始終有時唔係好明班呀叔叔講既梗
對素海冧零興
謝票咁撚多人你咪咪撚睇佢
510 成個弱智妹咁
睇Nero點主持都好
好好笑 又係冇出現一排就問係咪退出
先唔講有留意佢地ig都知佢地都拍緊戲
淨係兩個禮拜前同囚2抽籤已經有佢地份啦
梓豪係咪退出咗
頂… 又嚟…

不過呢個係真
Jackie係咪退出咗
冇約點續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞