試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
啲mc出得太密,係咁停,睇到幾煩下
想話㩒入去都唔想鬼知條片講咩 咁嘅演員陣容街客都未必太想開黎睇 真係有十萬view都當贏
新片510咬字都係太多懶音
一講長少少的對白係聽得有D辛苦
表情都係一貫個尷尬忍唔到笑樣
好似做咩角色都係同款表情
點睇都似狼少啦係咪呀
有改歌肯定係啦
凍飲有歌咪nero導
凍飲狼仔喎好似我最初都估錯
係喎屌
依家劇場變咗試乜都得 橫掂unfriends咁大卡士都冇乜views
雖然view數唔夠星期四綜藝類嘅片高,但其實幾鐘意Unfriends 依個系列,可惜成個幾兩個月先出一集,隔得太耐喇
又有條劇場唔駛睇
510擺係冇人睇既謝票場咪好地地最好寸到d嘉賓唔識答又嘥左條劇場
一條劇場出現哂三大致命錯誤
呢個導演真係要打pat pat
一個月兩次劇場 quota 就咁浪費咗
唔太認同最後嘅最後一句
試當真就係追試嘢
試新演員,試新導演,試新編劇,試新項目
所以我接受到試當真質素參差

呢個係試當真嘅優點,亦係缺點
共勉之
聽ca姐淫叫仲好啦播乜鬼510 泰妹吖, 見到個片頭已經唔想禁入去睇勁似男人
劍擊?
其實d thumbnail可唔可以揀好少少,成日0姐唔柒果d唔放,條片入面0姐個牙婆look都討好過thumbnail個人瑞look,上次試破克蘇魯0姐影到成個師奶又照放出黎大佬咁樣點吸粉呀
Btw條片而家30k都冇,應該係史上最低
我想講新片真係太短,510同Stone啲對白又長又講得勁快,啲MC出嚟未load得切佢已經再轉去下一part,我可能轉數唔夠快跟唔上佢啲資訊,令我覺得啲MC係有啲多餘
Btw阿慈表現到佢自己嘅專業,咁少出場時間但都投入到佢個角色,依條片唯一令我覺得好睇嘅係得佢
真,起碼510個阿婆look鳩啲吸引啲
我覺得依條片可以超越爆格爆出橋
爆格爆出橋差極都至少知道主題係講乜
呢條直頭睇完都唔知想講咩
講起fans濾鏡,0姐個谷d人話thumbnail 似yanny好撚癲
利申:撐0
開頭個thumbnail YouTube logo 遮咗個樣,淨係睇到髮型同面形咪似囉
其實0媽慈女都做得ok只係太in joke唔知做緊咩
教育電視啊發咪試過囉
長鏡頭修仔都試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞