試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
可以唔睇哂,但點都要睇過先屌下話,如果唔係你屌緊咩?一味跟風,為屌而屌?

不過睇怕巴打都係果d連大學都冇能力讀既廢柴憤青,呢d做人基本態度都係冇架啦
護零護到要人身攻擊,一早就話班護零手同邪教
冇分別
你呢句同老味嗰條屌觀眾嗰條冒犯喜劇有啲異曲同工之妙,我睇完覺得好好笑
大概你先係讀唔到大學,要靠護零擦存在感嘅廢青
巴打,講唔中咪笑一笑我ON9囉,講中既話就反思下啦
我就算點話510,都係話佢冇演技,個樣好趕客姐,而且又唔係得我一個咁覺得
你一嚟窒我就人身攻擊,點睇要反省嘅都係巴打你啦
我睇多一次覺得兩位巴打講得好有道理,真係對唔住

我以後有510既片都唔睇了
呢啲真係要屌
AI 圖兼改名
邊個玩都唔撚知
In joke 到盡 痴撚線
出呢個預告為乜撚 都唔係為大眾
睇到預告都唔知有咩人玩
定係覺得估AI 圖估名好過癮?
估估下咁好吸引到人到時睇?
雖然我都唔支持510,但責任又真係唔可以怪曬落佢到
佢演技同唔忍笑係一回事,導演導唔好,照比佢過,剪片照出係另一回事,見佢呢到一面倒比人屌得咁甘係幾慘,但真係冇計,佢啲原諒值真係燒曬
希望佢睇開啲
510衰還衰
今次個劇本似想copy吊梨侍佛個success
然後冇爆點又夾硬整所以出事
公道講句
佢地係咪見今際Dse同囚易views好,又想幫channel拆招牌?
其實冇乜影響 本身都少人睇 又唔係咩關公
上年咪反映咗爛片多會有咩影響。
又咁講,佢唔係一個「預告」,
不過我都覺得只有ai 圖加人物名會好亂。

除非ai 圖呢個設定牽涉到跑團內容,
否則加返人名(簡單啲可以放喺簡介欄)就會fit 啲。
觀眾睇到R哂頭又唔好笑
我以為係啲唔識既人唔諗住睇
Cls510 hater真係好肉酸
有無搞錯依個係510 fans黎喎
講笑同好笑爭隻字爭好遠喎
上面好多人已經話冇睇冇睇 但就一樣照留言
有人估左
幾合理
AI真身左至右:
Yanny, Ern9, 東方昇, 唐記, Angelina
都好相信啲圖係搵真人相gen出嚟所以應該都啱
純粹唔知珈其定係唐記
人物會繼承比另一個人架咩?
試當真同100毛之前零合作 唔知係咪修同佢地唔啱?
呢個節目咁少人睇叫唔叫到東方昇嚟呀?

同埋得東方昇真係似到叫得出名
其他幾個特別係angelina都唔似
最左真係似510多過yanny
點解大陸人專係youtuber 搵食唔返抖音?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞