試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
米紙同MM唔係唔啱, 只係真係冇機會有交集
MM上荼毒室講過佢地部分成員私下同Fiona sybil熟
啱啱睇完荼毒室,唔通呢啲就係永恆憤怒?
作為香港人/地球人之一,佢嘅作為就係整個「香港人/地球人」嘅作爲
你以為咁就可以扮唔關自己事?
唔捉你去閹割就係容許下一個受害者出現
其實本來我就唔覺得鹽叔需要退出,做哲學唔係做道德撚佢私德問題同佢做嘅嘢冇直接關係,佢又唔係標榜導人向善,雖然我不嬲唔係好buy佢地嗰套但係唔覺得出軌同佢地做嘅嘢有直接關係
如果出軌對象同荼毒室無關嘅話,你啱
但鹽叔係經過荼毒室活動搭上個女仔
市儈啲講,個女仔係荼毒室group日日出千字文點搞?一係鹽叔死一係荼毒室死。block佢?個女仔一樣有friend喺group,唔通好似sunny咁block哂自己本來啲fans?
以上已經係純利益講法,都未計佢出軌呢件事同其他荼毒室成員理念會有衝突
屌你老母好好地一個exam 節目唔撚討論,走去討論一個已經退出咗人哋channel 嘅人,做乜撚嘢? 要嘈死返出去嘈啦,屌你老母
條友無位咬過黎咬
建議之後comment一律無視
下集有mmc
話時話 搵個狀元嚟分享點面對放榜真係有用咩
MMC當年會唔會只係擔心自己失手拎少一兩隻A
應該唔會預對普通人有用,但係喺真係驚呢個命題,mmc 係完美爆機嘅玩家,期待聽佢分享。
老老實實 普通人點面對放榜其實我地都聽唔少
都係不外乎準備定唔同後路/完全唔care
相反狀元既心態我地又真係少聽既,節目內容上都有吸引力
同埋佢都唔係一個完全離地既人
如果佢以過來人加埋依家既身份分享到d有用既心態,都唔係壞事呀
咩有冇用呀

佢係拎唔同人分享,完美嘅有,神科有,入硬大學但未必揀到心水科嘅有,入唔入到都唔知嘅又有,至於冇可能入到嘅佢都唔係面對放榜因為已經唔關佢地事

唔通似當年搵0分嘅裕美勉勵會考生先有用?
Locker 係咪無同試當真續約
本身Locker同試當真都無約
相信都係拍膊頭做
對上一次locker 出現係5月20日謝票場,到底大家覺得要隔幾耐唔見先值得問一次「XXX係咪無做?」
除咗Kaki, 其他人唔值得問
珈其對上一次出現係口試王,其實同locker對上一次出現時間差唔多
係喎,口試王出過
放榜直播Tag咗嗰個talkenflap係咪咩新平台/project嚟
其實係冇關嫁, 關嘅只係利益, 繼續留佢令個channel 收少好多錢only, 假設佢地個團體係出papar 出片就一定收到假設政府錢運作, 唔洗理view/廣告, 唔洗食大眾飯, 我覺得就唔會割席
連埋個poster design二次創作clockenflap去比喻個直播陣容啫
唐記,真係好耐冇見佢出現
唐記對上一次出現係6月11日實謝喎,真人出現一個月都未夠…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞