試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
痴撚線
有冇可能即席獻唱
希望510聽日小心啲問野,收返埋啲娛記/攻擊性問題
雖然光B都似玩得同埋唔係佢個年代,唔識都好正常
但唔好一黎就問錯野神仙難救
第3個星期0姐了
想睇返安祖同moon了
想睇佢地間下間下咁出現返
其實我覺得豪哥 yanny 好唔夾
安祖好似拍拖大過天咁喎⋯⋯
阿moon之前話去泰國旅行,今個星期唔出即係至少等多兩三個星期

其實有啲怪,話揾檸檬train佢哋但轉個頭就成個月消失俾哂510主持
做觀眾仲細膽過藝人
搵到個啱用嘅仲train乜鬼 依家連檸檬都可以慳返
個台又用唔著咁多主持

佢地咁錫510 難得有樣嘢啱佢做應該會長做架喇
最多雙主持 510+安祖/月
佢估而家有個大牌小氣明星黎咩,尹光咋...
因為豪哥呢種瀟洒型毒男人設唔易夾女仔

除左 yanny, so far 都係 CapTV夾過 creamy, jackie, 都係冇咩火花

但 yanny 拍豪哥就出到一種好得意、好就得人既鄰家女孩感覺出黎,好好睇
安祖拍拖呢個消息出左黎之後,唔知覺唔覺扣左好多分

本身安祖都係樣貌100分,內涵冇咩

而家俾 Jay 溝到之後,更加覺得佢既內涵就只係蒲+玩
無計 觀眾係會善忘
少左曝光 少左表現
就會愈來愈唔記得
小薯茄一個都唔嚟
caca
咁我覺得做主持好被動
睇下人哋搵唔搵你
話拍拖大過天又好似以偏概全
有次Angelina+檸檬, moon都係鏡頭後
有次Moon+檸檬, Angelina都係鏡頭後

至於點解檸檬消失, 俾晒0老師
可能係想觀察下有咩問題先?
占卜唔掂喎,零互動,仲要條友講廢話,呢段應該擺會員啦,反而三組同囚困境問答呢d互動遊戲先應該放出黎,有少少本末倒置
呢集好彩有ca修 d色水先冇咁悶
又唔洗一拍拖就踩人啊cls人地冇出現可以有好多原因,啲片又冇佢份主持又唔係佢唔係到都好正常啫使唔使咁就話人拍拖大過天同冇內涵,仲要人地呢排生日梗係多節目架啦
之前宣傳一人婚禮都唔黎啦
見510終於有個位置出嚟大家個反應都幾好咪繼續俾佢,話晒佢先係試當真正式成員,好過放係到乜都唔做
嗰次高ling, 阿john都有嚟嘅
問答真係應該抽幾題出嚟放喺正片,成part 放入會員好影響觀映體驗
13b幾集都係比較慢,今集更加悶,冇乜內容,塔羅牌講啲空泛阿媽係女人嘢,唔係fans嘅一啲都唔覺得好睇,朋友要飛住嚟睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞