試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (77) | 四個小生去旅行 | 邊個國家海外毛先有份??? |

1001 回覆
17 Like 42 Dislike
到時全部內部com好晒組合又會俾班友出嚟屌做乜唔聽佢地意見… 搞不很掂
點做都死不如收收隊先…
之前都係真心話台到抽就算,今次修真係諗得簡單左
但CR 重播完 直接講咗仲悶
本身第一抽RE 啲人已經想屌 關咩事 根本個機制問題
而家日日都講510 我係fans都覺得好悶
我撐你呀
我都會想睇
我自己校花校草選舉嗰陣開始有留意
我都唔明點解咁多人會投佢
睇耐咗之後會覺得佢係天生戇鳩搞笑
510佢呢啲效果
一啲人見到就會好嬲覺得唔知佢做乜鳩
(譬如玩橡筋或者克蘇魯)
但係一啲人睇嘅話,就會覺得幾好笑

順帶一提 嗰啲覺得嘉琪同阿慈會好撚嘈嗰啲
諗吓都知佢哋平時做戲做效果啦
有邊個人可以開行Turbo 一日唔停咁講嘢啊
對豪哥唔公平就真 明明大家都係揀一個人
唔知點解試當真做咩都有班人屌
仲要嗰班唔係Hater 係真點fans

NFT屌(咁係屌得啱
校花校草屌
Low Mays屌
口試王屌
克蘇魯屌
諗下機制係點先重啟方案啦
話抽籤但連續兩次推翻結果又真係肉酸啲
覺得510靚女好睇好笑有效果是但一樣既直接去庇護工場入筷子算啦
其實都冇人睇點解仲要做
佢將個問題spin到好似係因為抽走咗510啲人先反
但係個唔公道位係點解要第二次重抽
先講 第一次Ern9慈重抽係理解
另外第二次重抽個過程都冇問題 係有講明兩個都換先投票
但係第二次重抽點解你覺得個組合悶就去重抽?
既然你day1決定好係抽籤相信命運 咁就應該服從結果啦
覺得悶就重抽咁有咩意義 咁搬龍門不如一早講好個機制就係要抽到個台想見到既組合 或者制作組覺得有啲組合好難拍 不如day1就直接自己定算啦
重抽根本就唔係解決會有悶組合嘅解決方法 因為重抽完都會有機會抽到你唔想有嘅組合
老實講我都唔係幾想睇510 不過既然你定左點解咁輕易改?
到最後你撻一句公司我話事我鍾意點就點 咁作為觀眾我冇野好講 不過你都唔好怪觀眾反感囉
所以我最認同係收起條公海live砍掉重練 因為個live真係好柒
遊學修似乎冇諗清楚就出 season2,件事點諗都係錯

第一,上次好彩抽中 d 好睇既組合,今次又用返抽,點知出哂事。如果 season 1 係 修+發, 賢+Yanny, 豪+ca,段片點都唔會好似而家咁好睇
講真君主制定民主都會俾人插架啦,係唔係應該係呢D核心位用君主制決定。要做勢既話,咪拎 1 pair 出黎俾觀眾抽囉,唔洗全部咁玩

第二,我明點解要收埋玩過既人,但都要睇下今次抽果D人觀眾鍾唔鍾意睇。上次六個人大部分都係超好觀眾緣,最多得修同ca 叫做有 hater,但fans同 hater個比例都可能係一半一半
今次剩返果D人就調返轉,可能得 kayan, locker 比較小 haters,其他都係有爭議,雖然可以靠個節目洗底,但個組合諗唔掂就會好難搞

第三,如果一早知係510, kayan, 慈去抽 partner,點解唔叫佢地自己上黎抽?而家睇唔到佢地反應,只係睇到間公司既人物關係幾亂,冇咩意思
其實都同當年講果D黃藍心理學有關......
藍色只要係自己友就撐,柒過幾多獲都唔理
黃色就永遠都要100%岩佢心水先收貨,就算係自己友,有1%唔順意都屌到反皮
NFT點解屌得啱
校花校草好似唔多人屌
因為fans 係眾數唔係同一個人
我可以屌一樣唔屌另一樣甚至讚另一樣 但出到黎就係試當真fans 樣樣都屌
根本個重點係成件事佢完全冇一致性, 佢又要想抽, 抽完又嘩嘩嘩ERN 慈唔得喎, RE 就剩係RE ERN 9

好啦到510抽中HONG 佢又要覺得唔好睇又唔想自己由自己把口再一次BAN 呢組就推個波比觀眾但係又唔講清楚成組RE, 明明岩岩先剩係RE ERN9 咁大家當左剩係RE HONG 好正常, 點知係成組RE 佢又要話咩"大家投出黎", 就算唔係有心佢都係投票時誤導緊觀眾喎
嗰陣修係咁重申「兩個都抽過」其實連在場成員有啲都唔係好明咩事
有一下以為係kayan同510兩組嗰兩個partner都抽過
以為講緊咁樣會公平啲 因為咁就三組都重新抽過
岩峇先剩re一個仲要510係豪揀點會expect無啦啦剩係重抽510同康,成件事本身就1999,問都唔問豪就無視咗佢?
屌唔出奇,係奇在佢哋會入DC直接屌修,一般明星開TG group會唔會有人喺group指住粒星嚟屌?
edan個tg grp試過
Kaki: Am i a joke to you?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞