[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
有人搏人做標題黨,唔睇內文

呢種係企圖spread disinformation 的一種手段。

BTW,我唔會expect九龍巴會回應,因為佢的任務只係企圖散播負面情緒,同另外一位跟黨走巴打一樣。

唔好以為打句“烏克蘭加油”,就可以掩飾散播悲觀情緒的意圖,對呢d中共式粗糙手段,本po巴打睇得一清二楚。
佢唔會回應你,只會潛水,然後再搵機會sperad負面情緒。

呢樣嘢係中共文宣戰手段的一種。
https://twitter.com/KyivIndependent/status/1671191690558820352
3個返左烏克蘭,仲有8個交涉緊
Working smart is always more effective than working hard

當然, 最完美係working hard and working smart啦, 個人堅信勤力與用腦, 係可以兩者並存冇衝突.
下一個post 我諗最好置頂佢個名
所以我一早話, 佢既做法同Giotto一模一樣,
hit and run, 唔會回應人地屌佢既野.

btw, 見佢地係一種做法: block, 然後見一獲屌一獲.
只要所有香港人都願意咁做, 其實大陸網軍係吹你唔脹.
多5毛即係佢地好驚
歷史問題,由奧匈帝國解體開始,匈牙利一直覺得成個西歐一直欺壓佢欠咗佢,一向鍾意唱反調,而且同土雞一樣一直認為自己民族“自古以來”唔屬於歐洲
原來如此 thx ching
自古以來唔屬於歐洲, 但又加入歐盟?
叫佢食屎啦
有著數就奶, 責任就唔承擔.
幾乎係所有民族主義國家既共同思維.

甚至乎主張美國優先既Donald Trump都有咁既傾向.
Thx ching 解答
呢度要詳細D講
第一,歐盟憲章只可以凍結成員國嘅權利,冇講過可以趕成員國出去;
第二,未開戰之前波蘭 PiS 同匈牙利 Fidesz 喺意識形態行相近路線;但開戰之後 PiS 嘅反俄立場同匈牙利奶俄矛盾得好緊要,波匈關係急劇惡化
第三,波蘭仲有幾個月大選,睇民調右翼聯盟未必過半
美國佬數學唔好同蛾佬鐘意食煙有異曲同工之妙

多啲入黎吹水.
Old news來喎, 成個月前已經報導過.
你想講俄軍, 烏軍, 定平民?
巴打講下VVER
召喚牧巴開POST, 就爆.
攻擊直升機係無空中優勢下其實無乜用
結果high intensity warfare個框框冇變過,只係加入更多元素
https://twitter.com/RALee85/status/1671278889270902784?s=20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞