[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
都係買兩邊啫,烏南反攻成功,隨時可能幾個月就可以恢復糧食水路出口,反攻唔成功,咁就有可能和談,大局上大家都有路行
仲有, 黑市市場的大佬, 叫做"美利堅合眾國"
俄佬D軍備打極都仲有都幾難攪
要完全消耗晒駛唔駛磨多兩年?
佢唔驚中毒咩!?
Prigozhin而家揀佢手頭上有嘅任何option最後都係☠☠☠
揀開布癲狗波其實幾合人情
有共同DNA 邪惡獨裁腐敗dna
其實似係而家佢選擇被捕 over 戰死。 可以講而家佢既情況, 布丁狗無辦法活捉佢,但係布丁狗又好大機會唔想開拖。 而家差不多就係,擺明送頭, 保證佢的PMC無正式的理由同俄佬開拖。 佢係明白, PMC 先係佢既根基, 根本無必要同布丁狗打。 莫斯科先係最安全的地方。
其實我悲觀d
普京最後冇得贏
但一係炸核電一係放核彈走人
點會比你贏晒佢
佢而家係向普京表忠,
只係矛頭指向國防部從中作梗
強国一貫心態一定唔會甘心坐視歐美日韓分食重建舊肥豬肉,一定會用盡手段插隻手入嚟,例如中資外地注册扮外資再投資烏克蘭,而且強国一宣有控制大外宣撐俄反烏言論大部分只在華文間傳播,一般烏克蘭人唔係太留意政治嘅話唔會太了解中俄之間嘅關係,中國對佢哋嘅印象嚟講重係好遙遠
癲人臨死無野驚
最想就係有人陪葬
睇下佢班靚同唔同佢顛
之前好幾次D文都採用俄羅斯立場,所以我認為佢係親俄page:

近期既例子:
【俄軍毀烏軍火庫讓當地輻射飆高?疑似為「衰變鈾彈藥」大爆炸】
https://www.facebook.com/SpecialForceDB/posts/pfbid02tUD62B6CDKWhiPQYotb44din3DuBrNHNAiUe688HPW25QYRcBjBH6uNocmEvXs21l

【反俄團體進攻俄國本土:政治意義大於軍事意義的宣傳戰】
https://www.facebook.com/SpecialForceDB/posts/pfbid021n46iiUaok842ccTwyJwjbxi8sTtWK5u2VbDDVv5KLAG79FL2A9Zt46gxkiWvVqEl
講到好似9射冇成果咁
問題係英美好可能會射返核
佢冇呢種憂慮一早就射左啦 唔通珍惜烏克蘭人民咩

另外冇得贏唔代表佢會倒台 一樣可以做獨裁者
佢倒台玩同歸於盡就合理
中文source話之佢親烏親俄親火星一律唔使睇。
A10完全無空戰能力
依家無完全制空嘅情況下會危險

反而FF英美會捐AV8B當multirole用
咪講左係講緊最後臨死囉(到時有無人阻止佢就另計)
唔係講而家
鬼二二 應該係講緊入侵烏克蘭戰爭 冇得贏
所以佢先話放彈核走人
咁我緊係以為你跟佢意思講緊 冇得贏個種臨死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞