[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
克里米亞冇左食水供應
分分鐘未打到就玩完
侵侵始終有親俄既謠言,
如果侵侵插拜登俾軍備, 對侵侵未必有利.
只要理解人性, 就明白佢地成為fail state既原由.
呢啲群體, 都有一個共同性: 自私.
某程度上, 西方既基督教文明係稍為戰勝左呢種劣根性,
所以先有文明既興起. 你睇返歷史,
嗰班去遠東傳教既歐洲人真係好痴線.
好難想像有啲咁無私既人.
其實唔係連登, 而係全世界都係咁.
傾傾下會唔知傾左去邊, 愈講愈遠.
就連陶傑vs胡錫進嗰鋪, 利君雅都控制唔到佢兩個.

巴打如果想討論核心, 只需要唔回應其他副題就得.
其他人想討論就由得佢地, 當睇唔到.
唔止連登, 同其他人交流何嘗唔係咁.
主菜係核電廠
海灣戰爭堆tomahawk 某程度上係屎忽撞棍
咁啱想將啲核彈頭載具退落嚟,唔好曬料換曬常規彈頭射曬出去都唔知係咁好用
結果入晒
碌嘢始終係中程彈道導彈
唔見一碌都可以好大獲
佢唔畀係有合理原因
裝備打爛佐唔係大問題, 特別係M2大把貨.

保護士兵性命先係最重要, 獨裁國家唔會認同人力(有經驗的老兵, 基層軍官, 士官)先係戰爭最珍貴, 必需要妥善保護的資源.
應該由美國南北戰爭之後開始,
美國本土都冇受戰爭破壞過
等睇下幾時北約國家派海軍護圍.
https://twitter.com/new27brigade/status/1668600403678875648
珍珠港唔計?
都打到亞速海啦 
咁不如計埋阿留申群島
俄系應該一粒就玩完
T90一爆就噴火=》燒埋彈藥庫=〉殉爆,死撚硬
1240m/s
https://twitter.com/olliecarroll/status/1668678031328550919?s=20
以後再有人話Kh-47M2係高超音速飛彈可以恥笑佢
一如所料係遵從彈道導彈MaRV嘅特性,移動=損失大量動能,高度降低時候會低過M5.0速度,有利末段攔截嘅防禦系統 i.e. PAC-3
不過注意唔係高超音速武器冇威脅,只係Kh-47M2唔係高超音速武器
佢係空射彈道導彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞