[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
西方社會係顧慮俄佬先放任wagner group,
如果真係決裂,西方社會唔會放過佢。
所以普利戈津只能夠喺俄國奮鬥。
平時你可以黑市買彈藥,
而家啲彈藥邊度黎?有都俾俄烏買晒啦
掃雷用爆破索
消防喉size,入面塞滿C4
前面碌火箭將條索拉過地雷陣,跟住引爆佢
理論上會炸出一條安全走廊
澳洲唔知比唔比到退役FA18, 有唔洗下下地面咁樣推法
勝利球迷會出黎打氣
D黑鬼終於醒返次
唔係醒 係勝利球迷….
大家唔好會錯意呢班柒頭唔係黎轉撐烏
佢地係學習帝搞促進和談

https://twitter.com/KyivIndependent/status/1669614221422739458
我尊重黑人 但呢班柒頭 sorry 唔包括佢地
入侵最嚴峻果陣唔搞和談
反攻緊先黎搞和談
點睇都唔係想幫烏
而係想endorse俄果啲迫烏承認放棄部份領土嘅要求
班非洲人去完烏去俄
目的係和談
因為打仗糧食價格大漲
佢地叫救命
呢班柒頭平日大大聲屌人地欺凌 但而家就幫蛾畜
南非三兄弟(南非/津巴布韋/莫桑比克)
同共產國家有唔少淵源
因為前歐美殖民地獨立之後軍火主要由蘇聯供應
都好多歷史同近代政治野可以講
其實俄羅斯先退出黑海協議先搞成咁
冤有頭債有主
搵返俄羅斯算賬啦
錢邊個唔鍾意仲要億億聲
一向都醒,攞着數不知幾叻
算鳩數啦班仇歐美仇到上晒腦嘅黑鬼
之前俄玩糧荒戰術果陣烏喺歐美支援下恢復出口糧食
歐洲洗咗大錢買然後送去俾非洲作為援助
班黑鬼喺網上面周圍大大聲話唔要啲納粹啲野
呢啲垃圾真係無謂理佢地
https://twitter.com/visegrad24/status/1669436826766004228
美國:俄軍將5架裝備戰損用唔同角度loop 左1000次
豹2A4開頂相有冇人post過?
嗯.....最近出過咩新聞?

中國放棄向非洲國家追數,
然後非洲各國就去烏克蘭訪問。

嗯,嗯。
你可以貼,但記得睇緊個消息來源。
btw,開罐無所謂,只要人唔死,歐美會再課金。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞