[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
普里戈津條友都唔係善男信女,好清楚權力至可以保住財富,所以頻頻向打得差的軍部發砲,等普京面尊地位可以保住重可以繼續進入官場,呢次一野收番兵權擺明係睇到佢極有野心
佢哋喺牆內,就好似開關前咁,美國武肺死好多人
二戰後期日本無晒計要拼人命神風特攻
但結果係老經驗機師更少,當美國有左更先進的P51同B29就死晒火
事實係零戰早期空優係犧牲機師保護換番來,甚有東方國家為集體犧牲個人特色
零式戰機比人發現弱點追住嚟打,都係戰敗關鍵
準備走
你無攻到入黎 係我唔守咋
其實好佩服佢地可以畀人洗腦洗到黑白顛倒,成日開口埋口講G7收緊皮,美國係最大失敗國,真係佢唔尷尬就我地尷尬
借刀殺人 大廚係識玩 留佢係到真係不得了
宜家改佐:烏克蘭用artillery + 小部隊滲透排雷 + 晚間步兵作戰去突破地雷陣。

所以馬上有改善。面對呢種打法俄羅斯改放溫壓彈試圖壓制步兵滲透,但Tos-1射程只有4公里,搬上前線就馬上成為烏克蘭artillery 的靶。

宜家俄烏戰場,無論攻擊定防守一方,首先都要過無人機+artillery fire呢關
睇番條片,himars真係好撚準
日本ACE就一直打到死為止
美國ACE就返屋企做教官
到後期機師經驗差距愈來愈大
有少少唔正確
日本唔識收返d ACE返去做教官
老機師在神風出現前就死晒
令到機師青黃不接

到神風出現已經係戰爭晚期
神風機師九成係無經驗既後生仔
同埋d想殉國既將領

至於零式係早期真係一時無兩既設計
係俾美國執到部機返去研究之後先有針對性打法
同埋美國戰機性能同數量上都壓制日本
你再勁都無可能葉問
我好記得, 上個POST, 九龍治水你貼呢條友出黎,
我地已經講過呢條友有問題.

https://www.youtube.com/watch?v=v4tzu9FzuxY
呢條撚樣同weeb union,DPA一樣都係扮中立實質串烏克蘭嘅pro russian
Weeb Union 丹麥 但條友穆師林獨能樣,DPA Monkey 國人來,身上唔多唔少流住D 支拿血,兩個都扮中立,其實最鐘意反美反英

[D467-] 抗俄衛國 160: 反攻開始
https://lih.kg/AcDgLqX
要收編咪即係攞佢命 就係咁簡單
今年已經佢得罪咗唔少人

隊兵冇咗家家都會要佢命

唔使諗到佢咁醒
撚屌多安繼續阻瑞典入北約
哀矣多安
美國係畀你睇到有咩地方做得唔好,武肺對美國有打擊,亦有人死,但係絕對唔係講到咁誇。

支那就相反,不過佢哋都係呃啲韭菜,真係做官嗰啲送晒去美國讀書
好多蛾粉傻仔以為無咗堆裝備
就話反攻失敗之類
講得出就證明係才疏學淺
二戰美國佬已經教左
打仗係睇後勤睇生產力睇回復能力
就算比部高達你
係源源不絕ga補給前,都係垃圾
所以而家烏佬
專打補給線同指揮
時間一耐,蛾佬前線就會崩潰
其實當年日本資源限制焗住用
所以成場仗就算偷襲珍珠港炸曬美國d航母都係要輸 輸遲d咁解
咁烏克蘭做地方強權的實力肯定大過伊拉克,單係文化水平已經高得多,未提本身都有軍工企業,唔係阿非拉小國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞