[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
當獨立戰爭一部份
原來佢去咗加拿大
有咩方法搞佢?佢有加拿大護照?咁仲搞笑 呢頭用鐵通教仔 轉頭走佬
ATACMS 始終射程遠同高科技
如果比第3方偷咗件嘢/啲技術 後果可以好嚴重
同埋維修可能會出現零件供應唔夠嘅問題
當然俾咗就可以炸爛曬俄佬啲物流中心 彈藥庫 軍營
睇語境啦,
上文講緊美帝地理位置同生產力,
所以本土係指北美洲土地,
而廣義上珍珠港應該要計,
不過唔係我地討論緊嘅野。
個陣叫英屬北美, 未有加拿大
珍珠港先係第一次領土被襲
本土唔係,領土係
唔怕啦,而家有storm shadow
好老實, 唔好旨意加拿大政府會有乜做, 好多疑似中共間諜特工cases以往都唔多理, 唔好殺人唔搞到主流白人都隻眼開隻眼閉, 兩大黨都好多"加藍"華人, 佢地同加拿大公司搭大陸業務, "增值"不高的其他移民唔係優先照顧
陪養機師,經驗士兵仲值錢過裝備呢一點俄中班用開人口戰法點會識
一來訓練唔到,二來忌材。
部隊太勁,一反就冇人制衡會失政權。
其實擴充戰備產能同訓練等等都要時間,唔一定係想拖架,邊度有咁多陰謀
民主黨想贏更加應該速戰速決啦,然後夾死蛾佬賠償同烏克蘭戰後重建條大水,推高國內生產,整靚條數,一定可以連任成功
有睇過報導講d軍工企業怕個需求增加只係短期,產能擴充得太多會好risky,美國個體制就唔係政府話哂事既
諗緊有一日推番晒去邊境
普京會講d咩
佢又冇理由乜都唔做
一如二戰日本經驗機師中彈寧死自炒都唔逃生, 結果經驗機師一路減少
唔係軍工,重建先係大生意
其實而家係咪講求準確同射程,射速好似無咁重要?

同埋多個人load 彈,有咩事都多雙手維修吖

定俄羅斯諗埋訓練成本?
咁我最愛最強大嘅中國係咪都用自動填彈
好似係抄 T72,基本上係
一鼓作氣 再而衰 三而竭
今次到烏反攻,士氣keep住基本上穩贏。
人手裝彈其實係快過蛾螺屍輪盤裝彈機
洗乜驚 獨裁者自然有人幫佢奶
話行動好成功震懾左烏克蘭納粹主義份子
再報大烏克蘭死亡數字
網絡世界梗有白痴信 俄羅斯傷亡低

獨裁者最緊要係保住個位 軍隊唔好反佢
只要唔洗死 最多咪冇國際地位間中被人撚下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞