[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
f16 多parts,對維修有好處,而且就算畀人擊落都唔肉痛,入面嘅野已經唔係咩秘密
痴撚線
個沖擊波大到打機拍戲咁款
蛾狗野真係好鐵棺材黎
唔死都傷

btw 架車係遙控炸彈車?
揸到300m外jam死油門跟住棄車
其實你玩hoi4唔較快個時間,推線都係好慢
冇制空去撞防線,有進度已經好好
條防線整左成大半年,邊有可能一日推幾十公里,次次見到真係唔知係唔識定點
烏算快 一日起碼有一兩公里
啲人打完c&c當自己係總參謀長
打哈爾科夫方向,到底個腦諗咩
可能上年蛾狗敗走得太快,比咗假印象大家覺得烏可以一日一城

蛾狗宜家用人海屍體堆砌做防守,烏軍一定無上年咁輕鬆
佢會唔會學grogu著beskar底衫
刀槍不入
自從上次畀烏克蘭突襲快速收復烏東一帶後,好難再有下次,而家慢慢攻返有 progress 其實ok 㗎啦
俄羅斯呢半年修建既3條防線, 其實都幾難突破, 慢慢推到已經唔錯
搵僱傭兵嚟頂就係咁用,正規軍就調整兼鞏固防線。

裝甲車其實買少見少,都好難再用鋼鐵洪流,守唔守到都成問題。要搵個據點要塞化先可以頂得到反攻
之前心急撞防線咪衰左囉, 上面都貼左新聞.
唔好嫌慢, 最緊要係成功.
貝魯特港大爆炸都係咁樣, 個規模再大啲
圍魏救趙, 無話唔啱既.
之前已經講左N次, 唔會再有伊久姆式大捷,
啲人唔爬文, 入黎係咁loop話慢.
烏克蘭可以搵俄羅斯自由軍搞別爾哥羅德分散兵力。普京當然亦可以對庫皮揚斯克同利曼方向發起進攻,逼烏克蘭抽調兵力防守啦。

但戰略上正確,與實行上做唔做得到,就係另一個故事啦
依加呢個進度真係唔算慢,哈爾科夫俄佬用左一年先打晒成個城,哈爾科夫個次先叫唔正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞