[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
將來可能F18 F16 A10 要晒 唔洗再用蘇系
俄羅斯會直接斷油供應 起尾注
人才不嬲要訓練
講資源
唔做大和同武藏整多1000架零式好過

當時對空優概念無而家咁強
戰機攻擊力都唔係想像中咁好
不過巨艦大炮更加無用
唔好 最好到時掉轉打支那
其實用今時今日既角度去睇當年既巨艦大炮主義係完全馬後炮
需知道航空母艦係當時係全新既海戰概念
而今時今日用航空母艦打過海軍實力相當既對手亦只有日本同美國
敵人做蠢事,你千祈唔好提醒佢
大家只係中左covid死同病,唔關Himas事
烏克蘭可以照收,不過唔會分返俾你
用下腦就知邊個炸啦
有賊入你屋,你當然係想趕走個賊,
但你唔會為左趕走個賊而燒左自己間屋
無腦藍絲咪會囉,親耳聽過
死撚曬啦果班
A10可以不了
其實A10除左平之外 F/A15 F/A18絕對係好用好多
而且e+單兵防空武器咁多,A10既防衛力都未必真係仲頂到
F/A15 F/A18 都有馬赫,效能好好多
個d 可能包括「無菌口罩」 但支那嘢要相反睇 唔要好過要
之前將香港啲CSI運晒上去
然後支国再大大聲運啲唔合規格嘅口罩支援香港
啲醫護戴啲劣質口罩,仲屌9醫護唔可以用私伙口罩
係咪已經冇辦法控制番核電廠
隔離post見吉邨巴話俄佬準備7月炸核電廠
普京係想冚球剷先高興
除咗喪心病狂 已無嘢可講 比希特拉更仆街嘅人渣
俄先係賊
個賊一直霸間屋
佢係放水浸人地間屋阻止人攞返
唔會為左趕走個賊而燒左自己間屋
所以唔可能係烏軍做,只可能如你所講係俄軍做
普京心諗都冇得贏
炸埋核電廠之後宣佈撤軍
bye
呢條76你都好信 你要唔要睇醫生

(2022-2023)吉邨春袋子笨柒收集區
https://lih.kg/3334521
巴打有心 我會研究下佢講啲咩先再出聲
F/A-18 係攻擊機,攜彈重量比F-16 多接近20%,善於對地精準轟炸,空戰能力又唔差

同F-16 混用作戰效率會大大提高
點會無

納粹德國
Flag of Germany (1935–1945).svg

第1名,漢斯-烏爾里希·魯德爾上校,戰果9架、519輛戰車、1艘戰列艦、1艘巡洋艦、1艘驅逐艦、70艘登陸艇、800輛各式車輛、超過150門火砲、反戰車砲、防空砲陣地、4列裝甲列車和無數橋樑與補給線(由於其駕駛的是俯衝轟炸機,所以轟炸戰果也必須算在裏面)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞