[D473-] 抗俄衛國 161: 烏軍全線反攻

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
咪gel啦
未過終點咁快叫收錢
https://youtu.be/CzuO1pJpO-Q

14:00 人手快過裝彈機的原因,係人手裝彈的fireing cycle operation 比自動裝彈少3個cycle。人手熟練的話,其實比自動裝彈快好多。
藍朋友深信某國好朋友鵝佬嬴硬,其實佢哋D武俠小說幾精彩的,跟住話番我地睇埋晒D假野,真正平行宇宙加一體兩面
96, 99係抄考T-72套AZ裝彈機
15式輕坦變咗尾倉式裝彈機
其實問題咪又係出係T-64果時蘇聯陸軍揀咗分裝彈做坦克彈藥

好似法國/日本/南韓用整裝彈咪快囉
至多咪等時間沖淡一切
到時咪話特別軍事行動已經完成
最怕係天氣問題
呢幾日好似會落大雨
呢啲上年3月已經講緊....巴打多啲入黎睇啦.
再次證明, 英國Nlaw係針對俄佬發明既.
而家既俄佬唔係43年既蘇聯淨整坦克戰機就得,其他英美無限幫你送過黎,邊有咁多兵力守到二戰庫爾斯克咁
烏克蘭亦唔係43年德國除左東線外,盟軍亦開始攻入意大利所以要調兵
點會 俄佬啲補給做得好差都係共識黎
都唔會. 俄佬都有防空系統.
烏克蘭有F16之後, 會喺戰場上advance左,
但唔會出現海灣戰爭既一面倒,
呢一點大家要明白. 亦可以預期啲五毛會拎黎打飛機,
話『收左F16咪又係推唔到條戰線, 打入莫斯科未?』之類
OKOK, 我自膠
好似話一開始做大砲彈整裝彈藥未係好成熟,而且每發又會平啲?

但分裝彈唔係慢架喎,都係睇訓練度

挑戰者二型個 loader 勁快手,仲要可以單手上裝藥
https://www.youtube.com/watch?v=e6hh-CoPKqU&ab_channel=SkyRAY
民主國家與專權國家最大不同都可以響保障士兵安全上見到
以色列坦克最出名就係保障人員安全度超高
以色列人口同香港差不多,對家加埋成過億人口,少一個人就一個
依家確係似似地二戰盟軍d day剛登陸後一星期
灘頭係企穩,但德軍控制法國都三年幾,早已做好防守縱深
市場菜園行動打到美軍士兵過左80年過百歲都有ptsd
佢真係到個日應該都會和談
但烏克蘭會要回到2014前
5% fat menace 唔係人食
呢篇文作者係親俄fb page

前面分析都正正常常,後面就夾硬拎庫斯克黎講
係都烏克蘭似當年蘇聯打反攻啦,點會係俄羅斯呀
佢防守唔係做得好,係地雷多,
不惜工本咁放,等你入唔到黎,
只係將人海變地雷海,基本都係靠量取勝。
當然,地雷海係有效,不過係要靠敵人夠柒先有效
我有諗過,如果俄軍要轉守為攻,
會唔會俾自己既地雷陣阻住?
佢本身就係諗住要公投區就算
咁又係,3日咩都搞掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞