有冇跑步撚入嚟吹下水 (47)準備落足幾日雨

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
認真, 以前D快鞋真係唔敢著.
最盡都應係SKYSENSOR, 乜鬼皇速/虎走咪X攪, 尤其以前身又重又落腳差, 仲中埋ITB, 膝舊患...一籃子問題.
A記唔快的話, 買保護鞋保護好夠
美記RIDER就初時OK, 舊膠老化就著到腳痛..仲愈賣愈貴.
新個D花巧野, 睇到得啖笑, 佢對賽鞋唔太差口啤, 但佢自己都少賣廣告.
去到大阪睇佢EXPO, DKGH D廣告都聽唔入耳, 乜鳩野SUB3著邊對, 競賽著邊對, SUB4 就著RIDER....都食撚屎O既, 唔知係水人清佢D垃圾貨定本身個腦裝屎.
依家全部跑者賽鞋就最快個對啦, 分佢條命....你估仲係以前賽鞋薄得濟的原因, 一本非專業跑手不宜哩D實際情況咩...
係EXPO原本都諗下消費, 見到個牌咁撚屌, 斗零都唔消費.
最好味係黑加侖子
下次 下次, 下次大概可以
你地都好有心機
我擺落洗衣機算
官方pacer都咁樣,真係唔知香港嗰啲比賽pacer會唔會都係咁,原本仲諗住可能跟下pacer,依家睇落可能都係跑自己好啲
train 自己, train 到可以邊跑邊飲&食
要實習, 或者叫[練]返來架.
我自己同埋見到同我同速的都一樣, 唔太跌速咁補給.

熟能生考, 無人一開始就識.
哩樣算第一步起動難, 跟住無乜見到人出問題.
深圳近大小梅沙那個吧.
我有 follow 幾個 nike run club 嘅渣馬 pacer 嘅 IG,都好穩定呀,連上斜落斜嘅路段都跑得好穩!(我無 follow 晒全部 pacer 啦)
衫褲累得濟都算
vest 同belt真係唔敢
太多繩同扣,隨時攪下攪下斷鬼左
可唔可以講下係邊幾個,點搵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞