有冇跑步撚入嚟吹下水 (47)準備落足幾日雨

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
盛夏跑步唔好太追求pacing
effort一樣就夠
昨晚都已經係咁,跑開平時低心率,慢成三十秒。
跑左2K之後,就索性快跑8K,
跑完由頭濕到落腳.....
唉無左nb3都唔知換乜鞋好 淨係想搵返對nb3咁all in one嘅鞋
nb3 究竟咩事a記好似想佢收皮咁
nb3之後,好似出左對superblast,
不過就無係香港賣,而且都幾貴下....
睇第二張圖個平均155都係淨靠後面休息降落去,即係要消脂/練有氧黎講你跑太快/太高強度
我估因為賣得太平 la , 以佢平時嘅定價, 依個質素起碼過千,佢依家賣8百幾, 折完仲平過wave rider
之前官網好似見過, 定價1千3百幾完全唔吸引
我今個月買9折
8百有交易
More v4 定位係Max cushion ,有d 似Nike invincible , 1080v12 就比較偏向all round daily trainer ,不過就出13。NB 有兩隻form, 一隻叫fresh form ,一隻叫fuel cell , 我自已鐘意NB嘅fuel cell鞋多d 。最近出個對propel V4唔錯,快慢都ok。網上試鞋d YouTuber 都一致話有驚喜
同學仔上堂學到野呀
好想買,遲咗一步,無哂貨
今朝去跑馬地馬場,擺低個不鏽鋼水樽係路邊,半個鐘之後已經唔見左
我就係準備取代NB3 NB3對我黎講有D偏硬, invincible 又無減價....
我去cwb專門店買
著緊1080v12,無著morev4,
不過後者係主打高緩震鞋,估計極限for5:40後既披
1080就係比較平均既緩震同反應速度,for4:40後既披
搞到打手咁,但我尋晚跑完覺得麻麻地,都係SuperComp 好著好多
師兄介唔介意井多少少, 佢同INVINCIBLE分別大嗎 5分半左右EASY 著佢OK嘛?
thanks巴, 我就係想搵對剩係慢跑, NB D鞋好似HOKA咁 定位真係好難分
唔係好難分啫,睇pacing揀,個人覺得440披後著1080v12幾好阿,我長課6分披都係著佢
真係冇得比
SUPERCOMP係彈好多
尋日對鞋踩落去感覺好似紙板咁唔識彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞