有冇跑步撚入嚟吹下水 (47)準備落足幾日雨

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
mizuno個網係咪未睇到個人成績?
我以為呢個post啲肥仔新手嗰個sub 45搞到我唔敢join,早知我都一齊
Body check 後有買過鈣丸,但注意睇返更多資訊,鈣片個類不易被吸收,更壞情況係會使血管鈣化,致命的。
健康的應從飲食吸取,其次補都要胃有夠胃酸才食(在這情況先易吸收同埋份量不要太多)
即食野食完即補鈣
IG 見到呢個 post,笑死!

比一屆錢有兩年嘅紀念品,抵啦
最近啲起心肝跑返步

二月中第一次跑 4.27km avg6:56 29:38

中間跑左9次 都係5k到

買左隻Garmin 55,琴日試下跑10km avg6:22 1:04:04

頭7k迫自己跑慢啲6:30 pace,最主要係未試過跑咁長,所以想做距離多過做成績,最後3k覺得仲有大把貨,所以就跑返快啲6:00 pace。今朝起身冇話邊到特別腰酸背痛

有冇Ching講吓呢個算唔算良好嘅進度?
Ps 20出頭,細個有做開運動

因為Mizuno定價平啲,一向都8折起步,過季半價至7折都仲有好多貨,零售舖都唔會多貨。

我wave rider主要慢跑著(我本身就慢),1500+ km都無嚴重磨蝕,而家留返做後備落雨時著
可能我跑姿都有啲影響佢耐著程度, 次次都係鞋踭位磨蝕哂
呢啲咪係我細個嗰時龍珠閃卡嘅閃中閃, 特別嘢嚟wor
佢意思係相反,以為個個都Sub 45先唔敢join
嗰個冇乜嘢,主要係跟住去嘅地方冷氣太勁又唔記得帶褸,夜晚又食埋水煮魚等油膩嘢結果出事
啱吖,我本身已知道自己腳傷有機會慢,只係結果比預計中快
我都撐美記 人生3對跑鞋2對都係wave rider

但真係唔係個個都咁好 我個對25 500k 腳踭位已經無晒啲黑色 但其他位就仲好新

同埋佢唔係行依加厚底路線,對鞋唔會好淋,啲人唔會睇上眼了

btw 我都想試佢新個對flash 但可惜香港無
我都想試佢對flash,早知道mizuno10嗰日買咗佢,完全估唔到咁耐都仲未買的到。不過好似話唔太啱腳跟同全掌跑者。依家仲用緊25唔知上唔上26好
係綠色節儉就應該牌都唔好比啦, 或者應該報名選要唔要,要先至加錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞