[D369-] 抗俄衛國 153: 習大大 all in or not all in

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
如果用死2300萬中国男人去打贏台灣統一之戰
刁主席肯定欣然接受

呢個就係當權者同layman既分別
你會唔會用有限嘅資源去送啲炮灰,搞唔清要做咩嘅人俾枝槍佢去佔領有限嘅登陸點,仲要係開晒天眼無人機炸船炸人嘅現代戰爭你係咪對戰爭有種得消耗戰嘅迷思我相信講決心講冷血普丁唔會輸俾小學雞但做唔做到又係第二件事
我唔係唔同意你

但佢地果幾條粉腸唔係咁諗
重點唔係我地點諗
係佢地點諗
應該馬鷹犬果邊會帶路
可能喇~戰爭只是政治嘅伸延
但下下唯心論陰謀論滑坡落去冇意思
我可能預期都係用我知嘅資訊
但戰爭係國力比賽輸左隨時幾百年嘅帝國都可以沒落
但如果有生之年睇到共產黨收皮感覺都不算白過
應該執政黨會清算,烏克蘭都捉左好多俄佬特工,同埋某程度台灣只要捱到美日反應到就不敗
如果俄佬突然玩增兵10萬咁咪退囉
而家咪繼續放佢地血
lm
今年有無可能打核戰??唸住買定d糧食水
你講既係一般常識論.
但獨裁者從來唔會在乎人命.
共產黨餓死幾千萬人唔覺得係咩回事,
韓戰送幾百萬人做炮灰都係濕濕碎.
睇返烏克蘭真係慢慢贏緊
不過仲有排要打
所以呢打仗唔係睇數據邊個人多勢眾就贏,仲要係最難玩嘅兩棲登陸作戰,俄佬爆埋蛇島拎埋制海權都未夠膽係黑海玩登陸,講到獨裁者好冷血架唔理人命架中國有14億人一人一啖口水都收台灣皮咁
俄毛:俄羅斯贏緊
有,建議入定幾箱午餐肉
主力未出呀
你誤會左. 佢打唔打得入台灣係一回事,
佢會唔會送幾百萬人去做炮灰係另一回事.
我唔認為佢打得入, 不過佢唔會吝於死幾百萬炮灰.
睇下中國會唔會軍援俄國.
如果唔會, 應該今年之年可以收復烏東大部份地區.
唔止, 有女朋友就快啲質多幾劑,
無女朋友快啲去叫多幾轉雞.
(記得戴套)
難啲, 啲坦克俾得太遲, 就算有反攻, 都可能係春季尾.
都打核戰
緊係留套要嚟做野外求生
一物兩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞