[D322-] 抗俄衛國 151: 巴赫姆特/索萊達爾激戰中, 已成俄軍絞肉機

1001 回覆
25 Like 15 Dislike
普京唔用核彈真係等收皮
佢得兩條路, 一係收兵慢慢等老死
一係出核彈, 攬炒歐洲之後即刻死
自稱歐洲大佬嘅德國肯畀坦克未?
首先, 這是已經FC的消息嗎?

其次, 重點不是外型, 重點是內裏有沒有晶片.
想知用左會點
呢啲簡易無人機彈點會有晶片
類似烏軍當初開戰用嗰啲DIY 羽毛球+手榴彈咁

其實呢D改裝全世界都有 但多數係啲弱勢啲嘅武裝組織用囉

https://twitter.com/Military_idv_tw/status/1526575396229349377
長時間以嚟博弈推演結果係只要有人發射第一枝核彈,其他國家為咗自身既安全同利益一定係即時以核手段報復
所以俄羅斯大部份既主要城市都會比核平,直至外部確認俄羅斯無任何還擊之力先會停
咪莫斯科核平囉
根本咩用核只係用黎嚇下啲內心軟弱既弱智廢柴
蛾狗夠膽一射
全世界即時對蛾狗宣戰
(德國可能會拖到水尾)
連支那都實食埋蛾狗一份
冬天都就完,唔明德國驚咩
咪黃世澤囉,咁都唔知?
佢有時講得ok,但有時又誇張左,猶其講中國野
不過佢講得誇少少,香港人先識走,
所以我覺得係好事。

但佢講德國,我一直保持疑問,
佢話係美國唔想俾豹二,而唔係德國唔想俾,
而家見真章啦,根本係輸已遲條撚樣搞事,
臨到洞房先出個對聯俾你,對唔到唔洞得房,
真係屌佢老母,輸已遲無改錯名。

美國快手制裁埋漢堡幫班通俄德國佬囉
快靚正唔洗煩。講惡,搵美國佬出面啦。
有美國咩技術

呢加用緊果堆美式裝備又俾得?
只可以話輸已辭,什至成個新聯盟有機會係蛾諜
可能係內政問題,佢驚讓會失勢掛
德國佬真係麻撚煩
俄諜就未至於, 但肯定係同漢堡幫班撚吊, 仲有紅綠燈內閣部長, 到未來的選舉有關.

BTW, 民主政體, 就用民意逼, 再唔俾豹2, 死攬住Hambergers, 麻煩佢哋堆撚人全部收皮:
https://twitter.com/new27brigade/status/1616493218446848000?s=20&t=EyvPnIjtFgJqBYUWev3xZw
德國人民

鬧輸已遲或者漢堡包都無問題,
不過唔好鬧"德國佬".
鬧輪已遲好啦, 唔好鬧"德國佬"
罷食hamburgers (雖然漢堡幫同漢堡包冇任何關係)。
宜家搞屎棍,阻住捐豹2的有三類德國人:Hamburgers,極左同極右。

大部分德國人都係正常。
快啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞