有冇跑步撚入嚟吹下水 (29)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今日跑步真係好舒服
跑完要做好保暖

啱啱好趕得切
繼續努力
著左兩日INVINCIBLE 跑easy run,重係覺得對鞋好彈,重未慣
我都用咗兩三個月先習慣到,好似踩緊發泡膠咁
你地用咩app多 未有garmin加入唔到
仲係用緊nike run 有少少廢
我本身著緊nimbus 24,諗住買多對鞋跑easy run可以替換下,但兩對鞋跑果個感覺差好遠,而家唔知點算
So nice
我都仲未試過
未慣著invincible既話,試下集中精神調整下跑姿,用最慳力 最放鬆對腳既方式,低垂直震幅輕著地咁跑,提腿唔洗高,輕輕力un下un下咁樣跑,甚至唔洗理前中後掌落地,自然就得,本身緩震夠+低垂直振幅已經消耗少好多關節。跟住就可以利用多啲佢既彈性,自己用少啲力,我幫佢改左個名叫unun鞋
但就係用garmin多
而且garmin啲介面,資料易睇過strava好多,仲要詳細資料都係免費,唔洗比錢
加油呀巴打
我得你都得
有冇跑步風褸介紹
要透氣 可以著住跑
新手試完NB3跑5k
今朝地下有少少濕 跑得快都有d跣
之前著wave rider, kayano大雨跑都唔會咁跣
個底係好彈 同埋會前傾推你個人向前咁 好易跑快左
如果得一對鞋跑天涯 係咪唔應該簡佢?
我隻Garmin training readiness hight 都 suggest我rest
有冇得叫佢suggest rest少D
得一對我會揀nb3 tr 版,山都玩埋
好似唔應該一對鞋走天涯就真
建議最少兩對鞋
買齊唔同色nb3 方便襯衫
我真係仲一對clifton 8 走天涯, 錶仲係唔係用普遍既255,955 係用緊2018年既舊 garmin instinct
今日開賣, 個價錢完全唔吸引
大家為咗嚟緊嘅本地同海外跑賽準備咗一對可以幫你突破極限嘅跑鞋未?
我哋旗下跑鞋品牌KIPRUN夥拍法國創新物料開發領導者Arkema(阿科瑪),研發由Pebax®物料製成嘅 VFOAM 避震中底泡棉,打造可跑達1,000公里、具極致性能嘅全掌碳板跑鞋KD900X 🏃🏻 發揮你最大潛力,不斷突破極限❗️
今日正式發售喇!

https://www.decathlon.com.hk/zh/p/%E7%94%B7%E6%AC%BE%E8%B7%91%E9%9E%8B-kiprun-kd900x-%E7%99%BD%E8%89%B2/_/R-p-326082?mc=8666803
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞