有冇跑步撚入嚟吹下水 (29)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
無,打算用濕毛巾抹身就算
用清水洗一洗衫褲,掛到放工再著跑番屋企
濕笠笠又臭接受唔到 小心醃到濕疹呀.....出完汗隔咁耐唔沖涼
唔怕濕疹不嬲都有
我嘅做法呢就係,例如你會跑二四,咁我星期一返工嘅時候就會帶多一套衫放喺公司。朝早跑番工淨係帶銀包同電話,夜晚就攞返返去洗。沖涼公司附近有運動場同泳池,但我多數就返公司用毛巾抹身就算
咦我都係咁上下想法
不過我係多咗晾乾跑回程
我覺得回程最麻煩係要帶住晒d衫番去,仲要攞住黎跑步。一係你可以帶多套運動衫,放工換乾淨嗰套。將所有着過或者污糟嘅留晒係公司。第二日就唔跑,淨係攞返晒啲衫返嚟。再絕啲嘅你買多幾套,喺公司附近洗衫舖洗,咁就可以長期有衫
呢個有錢人做法我鍾意喎等我有錢先
買完隻955之後 同朋友一齊行先知有呢個功能
一早知,未用過
我都有睇,做爸爸都跑到,好癲
苟良(據稱他其實也很痛苦)回頭看向我,說:「最後兩英里了,一英里為了花花、一英里為了花豹。」
平時這麼煽情的話我可是不信的,但可能是當爸了,對於太太和女兒毫無抵抗力。我對天發誓,在那個時刻,我立刻就把遠方的一朵雲在腦中 P 成了花花和花豹的臉,雙腳再次充飽了氣,開始最後衝刺。

作為一個老豆, 睇到呢句真係心有同感
我跑番步都係為左小朋友長大時唔好有個肥老豆咋
之前用polar?
我係倒轉, 放工先跑返屋企, 帶定套跑衫跑褲襪鞋, 套西裝就放係公司, 第二朝/第二次跑時返工就著住另一套跑衫跑褲襪鞋, 回公司先換返西裝

唔方便就係一定要帶住2KG 背包跑(工作需要, 有幾抽鎖匙, 幾部電話.....)
當負重訓練, 同埋跑幾次就要洗背包, 每次用就用濕紙巾抹住先
試過畫十二生肖圖案用過, 但其實如果跑山, 用app 仲方便d
不過既然跑山, 就應該行到好熟不用導航了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞