[音響撚]音響HIFI討論區 (21)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
Qobuz 日文歌都算係咁,Sony Universal Warner 都有上
去問下阿二
Bluesound Powernode egde
日文算多架喇 大路既都有
係冇ACG囉
spotify/kkbox 新番果D多數有wo
幾時有spotify hifi阿 走數左咁耐
Apple Music 都多左好多acg啦
即頭唔再提 CLS
有冇人玩過對無極書架喇叭?
成日係hiendy 都見到槍王吹奏
應該是spotify 見到tidal qobuz 連1% 佔有都無,所以就唔搞依個市場
始終server 投資多好多
不過量 同UI 都重要既
最大對手Apple music 雖然要有hi res 但 要做到bit perfect 麻煩, 所以Spotify 咁老定 仲係最大佔有率
究竟幾時先好方便咁無線聽 大量串流Hi Res
買歌,再用roon 砌server 就可以出街聲hi res
XD
等airplay 3 可以傳送到hi res
第一次買美水
本身佢配依條電線
見佢係polarised version,
想問下係咪去SSP買返條IEC C7 to BS 1363就得
Spotify 我見呢排新番都上得幾足
輝夜大小姐,實力主義教室,spy x family, Ado one piece RED
Lycoris 都齊曬
sao, 鬼滅當然都有
spotify 動漫算是咁,同kkbox 差唔多
你睇下本地moov 就知道有幾垃圾
佢sale 24 bit
但其實唔駁一大抽野出唔到
舊既J pop版權問題,要問舊唱片公司版權通常搞好耐,好似 Biz, 好似都係岩岩解禁
學埋apple d 衰野
仲想用mirror 獨家hi res 做賣點
唔計新出 ROON 2.0
其實要無線play到Hi res 仲係靠wifi + dlna, 即係得屋企玩到
出街藍牙得sony LDAC解碼勉強食到
其他收曬皮
呢個樽頸應該要啲時間去突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞