(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區172 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
比賽真係要落野,但除非真係當成事業,如果唔係普通人玩玩下我覺得無咩必要落啦 同埋人比人,比死人
點解好似冇人討論用藥嘅女性
一味討論男性
事實
佢咁講其實都幾唔負責任,去玩比賽用藥個人選擇唔理你
普通人玩健身選擇天然,都唔代表佢哋唔求進步

真心唔知佢咩邏輯
原來咁多人會落藥

比賽係唔係有藥檢?
利申 唔太識

因為我都有念頭操多幾年玩下比賽 挑戰下自己
有人靠呃人搵到幾億身家,唔通你又去呃人咩
佢教人行野又唔係自己行野 無必要講大話
同埋佢啲學生個態咁撚痴線 佢唔講真話咪比人屌得仲甘
加上佢講真話 變相會吸引到一班人揾佢教行cycle
小風?香港女性用得比較好既已經係Brenda Lo,無雄化得太西利
如果你覺得自己努力練就可以練到cbum咁
咁你就要睇多d coach greg去了解更多關於健身嘅嘢
https://www.instagram.com/reel/CfCguQHD6zb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

英文差 唯有睇bb
http://b23.tv/axmdv03
後生個代好肯認同講,係以前老屎忽港隊同玩過奧運個班唔肯認,但你拜佢為師,課金比佢就會同你講
唔該巴打
你都識講係人都知,仲講明黎做乜鳩
又唔係啲光鮮野有咩責任要人講到咁清楚?佢唔係claim natural咪得囉
有冇人做完背之後隻腳瘀左 但明明冇撞到任何野
以為又係d斷腳片
記得執餅
有無健美選手係有肋骨外翻?
比賽都係同自己鬥 超越自己姐
bench press同肩推進步得慢可以做啲咩?
操三頭
唔知邊個做完唔拆餅

搞到小妹推琴日差d推唔到胸,好在有大隻c兄幫我拆

我祝個d唔拆餅嘅越操越細隻
做2.5日練上中下加夾胸 另外0.5日會用少少時間做幾組大重量推胸
做多啲dips?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞