(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區172 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
依家Amway inbody 要pw 先入到去
佢啲奶粉幾錢,買一殼奶粉可唔可以俾密碼我
睇下你做咩動作, 同埋個場仲有咩可以用
我都睇唔到佢講推 自膠埋
Shoulder press, chest press
5kg shoulder press同chest press都練左一段時間
昨晚想試7.5 但完全推唔起 灰左 我間24/7又無smith
唯有再研究下做咩機
tricep kickback
想請教各位ching 想有健美身型又同時想提升運動表現既話,課表應該要有d咩動作,或者要額外操d咩? 做gym年資有好幾年,無錯係大隻左,但動作好似愈黎愈鈍,打波協調爆發力都差左
轉玩olift/bodyweight
睇下幾大隻
到底有冇啲服務可以掟份inbody上去俾幾舊水人幫我諗食乜野 要計數計到差唔多又要日日唔同真係好痛苦
可以問下hayley ?營養師

不過唔會止幾舊水
好正喎又應

做得正確既話

jeff都話almost best 三頭動作

雖然個個人感受度唔同
係荃灣go24見到gymmmy
唔該ching
我係想有份template
有冇啲一次性服務但又唔洗每個禮拜跟進
最低消費幾多可以入
你會唔會諗到整餐單好簡單

三唔識七又唔知你食啲乜,又唔知你生活習慣

點撚樣寫個餐單俾你

一陣又話唔食牛肉,唔食洋蔥,又話唔知邊餐要出街食,幾多餐可以喺屋企食又要問你出街多數食啲咩

我幫學生寫餐單,真係要深入了解佢哋多啲,如果寫完出嚟,佢跟唔到黎食都係垃圾

寫餐單絕對唔係你諗咁,就咁知道你身高體重就整到出黎咁簡單

幫我啲學生整餐單係最花時間嘅一個環節,仲難過寫健身program

你諗住幾舊水搞得掂應該淨係得ifbb pro 大飛幫到你佢嘅餐單就係燒味飯話埋俾你知等你慳返幾舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞