(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區172 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
冇錢就唔好學人搞咁多野
講真我日日薯片咪又係個shape喺度
最緊要飲夠有碼protein同卡路里控制得到,食咩都冇問題
有碼protein好撚稀有,收到風條友日日j幻幻,搞到有啲腎虧,唔係成日有得飲
你有冇諗過你都係天選之人
你黎睇下我係唔係天選之人囉
又嫌遠
有冇睇陳醫師個女玩2x bw trap bar deadlift睇到我硬左勁鐘意有power嘅小女孩反差萌
有無人知nuttea 隻燕麥粒邊到有得買或者點整? 試左桂格隻燕麥米但完全唔係嗰回事

唔鐘意食麥皮但nuttea 隻燕麥脆卜卜飲奶當topping 咁有啲咬口又好okay
我剩係諗食乜嘢條數又要啱啱好真係好難
因為我計到唔夠 一加某啲嘢食就over咗條數又或者食太飽
我之前食個啲野有咁難食得咁難食仲要食唔夠都keep咗幾年 所以俾乜我都食的
我純粹係想日日都唔同 同計到條數
講緊fat protein carbs成日游走夠與不夠既情況
你目標係咩?如果你冇咩目標其實淨係計蛋白質就ok
事實係尖撚日日都係食差唔多嘢
我日日都係雞胸同白飯

配啲無糖茄汁,芥辣,麻辣美極

菜就是撚但

有時贏馬就買牛扒、壽司獎勵自己
有冇馬tips
ching 你日日三餐咁食唔會發癲??
你馬王
所以我有唔同嘅汁

同埋我唔係真係咁嚴格執行飲食,但如果我自己預備會咁樣食

有時我都會出街食,食譚仔三雞三牛,kfc $60餐

計咁盡個人會發癲
我用咗兩個月先諗到禮拜一食乜 諗緊如果我禮拜一copy and paste 7日 我hold唔hold到落去
你食邊隻重量
我食薯片一定要一次食一包180克以上嗰啲
一包成千卡
一日一包有啲難

一個成功嘅尖撚係可以食同一樣嘢食足一世
老師竟然賭馬
ching係唔係玩比賽
做咩咁嚴格
我靠健身搵食你地唔洗跟我咁食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞