(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區172 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
之前試過做pin squat, 有個師兄以為我上唔到走黎spot我
多謝ching
係,頭先都有人望住想幫咁款

換下唔同squat 刺激下先,而家成個人散哂
邊到有得測inbody
有碼宮薰(#147737)你同我入嚟!!!
https://lih.kg/3140590
你地既rest day會唔會完全連低強度運動都唔做?

我而家一星期操6日+平時做開yoga, rest day都會上下yoga class, 你地會唔會起rest day避免埋哩D運動 e.g 行山之類
有冇巴打做gym做到長短腳好撚痛
Isometric overcoming squat 係好野黎
好多人唔知以為好怪
但練到更多神經系統
提提你你係唔同post放唔關事既野又要內容重複好危險呀
又多幾個post,你小心啦

巴打們會唔會做呢部機? 想問腿內側係點練?
Rest day 拉筋 放鬆
點解依家d whey protein 貴左咁多
myprotein 都貴到仆街
真係貴到買唔落手
就黎朝早起身落樓下同雀仔一齊開餐
比季後鳥炒起哂
好心你班仆街咪鬼推廣健身啦

比香港人睇中嘅野都一定做撚爛市

港女又係 行山又係 連宜家Gym都係
有冇覺得247音樂嘈到仆街 帶AirPod 都覺得嘈
呢部機成日做到想抽筋咁 係唔係做錯左?
關咩事
D季後鳥操都未識操就以為飲粉會大隻

之前平到當水飲都得
年年都有成堆季候鳥 今年連奶粉都搶貴埋

求下你地 啲人笑鳩啲gym撚個陣由鳩佢地笑啦
我寧願呢個世界多啲肥鳩 四眼雞丁 都好過宜家咁日鳩日都成堆新手團輪機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞