(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區172 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

BC SHOP藍店
Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

新手詢問該有力量水平可參考以下短片:

https://youtu.be/LrDJXIQ_-eg

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 x2 post125 post164

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129

4. VIP(勝利壞左) #197714

5. 直路狂-轉彎亡 #368874

6. 侶田 #425501

7. 凡有的還要加給他 #167755

8. 冷飯王 #250308

9. 子宮內部使用 #52324

10.偷著樂 #386678
健身台Pokemon吉祥物

我唔會偷人protein飲
Gym post白卡名人堂

時輪金剛:倒d精落佢地d水度

有碼宮薰:操完腳會即刻扯扯地,所以會帶啲即棄飛機杯去gym, 操完就係廁所打,一路諗住出面啲瑜珈臭閪 + 漏屎汁用單車機啲位坐落去磨

As個賓:送有漬有味底褲

我想瞓覺呀:叫雞出野 環吹完同佢大車黎個內循環

生活品質 :扮女人

Pixel首席打手HK:ask for a girl's Instagram to literally jerk off
有碼可摸耳教我做gym?
占撚以為自己好大隻?
我練開mma一拳做低你哋拉
樓豬同老婆攤牌未
maingaining 如果唔係比賽根本冇得輸
仲有冇人唔係比賽又成日bulk&cut
唔心急嘅話其實真係
咩料,衰撚過唔撚改
Lean bulk最好
之前好agreeive咁cut,一個禮拜冇咗成6磅。

入到占差啲畀支barbell壓死
應該係cue佢要用lat啫 真係做邊會有人夾舊膠
想食咩就食咩,開心就得啦
Lm
Squat 有一種變化係 就咁發力頂起條bar,頂到個人半蹲就坐返底

呢隻squat叫咩
Ready position係全蹲,發力頂起條bar咁樣
樓主算唔算連登健身教父
唔使戒口
唔使計黎計去
唔驚cutting力量會跌
唔使身形一時肥一時瘦咁
isometric pin squat
連登健身教父(戀童)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞