Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(23)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
因為土地問題擺唔到咁長嘅soundbar所以都諗住買sonos beam gen2, 再之後會加兩隻one sl做後置不過就唔會加隻sub, 有冇都係咁用緊? 效果滿唔滿意?
sonos ray幾時變做1000蚊唔使嘅電子垃圾
訂咗塊黑麻石 $150 , 20*40*2修邊
諗住上面再加塊60度 4cm EVA墊
就快搬請問Denon 4700H邊間有靚價
仲講靚價 買到機先算
去天x 同國x 問下
或者有消費券去商場鹹片問下
好似全線缺 其實係咪已經唔出
咁有啲可惜。。。前日去sony 試A9, 中置由電視出聲感覺好薄好虛啲聲
我可能用慣soundbar 中間出聲厚啲,仲以為A9 有得駁多組soundbar 當中置
我睇post76啲人傾話個3.5mm窿可以駁到其他喇叭,我自己冇試,你可爬文睇睇
https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=330881&extra=page%3D1&page=7&mobile=2
我都係用緊ST5000 想升級下做下surround
咁睇黎都係駁唔到ST5000當中置喇叭

睇黎Sony 想留一手將來會有得配合埋soundbar
駁邊部電視出聲?
我去sony store 試,好似駁緊部x85J
得20W可能係原因,駁A95K應該會好啲
請問s517 聽歌睇戲時subwoofer 間唔中會斷1-2秒,, 呢個係唔係通病? 請問有無得救? 謝謝
想用samsung對新q系9200s 後置,但驚條電線唔夠長,知唔知係咪可以買ikea個條代替? 係咪只要watt 數夠就得?定係仲有其他spec要留意, thanks!
Q990B..... 邊到.... 有貨......
試下放近D, 應該connection問題, 有冇其他野干擾?
問大舖落訂好過吧, 唔使四圍搵
冇咩特別, 基本上合規格既線都用得
收到
21年X系LED冇S-center窿駁喎,試唔到中置效果,得A系X系先有
sor 打錯 係A同Z系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞