買電視機 / 換電視機 集中討論區 (98)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁如果係講呢樣壽命嘅話A90K會同A90J 一樣??
我自己都Buy LG,覺得性價比幾好,但佢咁講我心諗做乜9
【全新推出 – BRAVIA XR 旗艦級OLED 電視 A90K 現正預售】
立即購買: https://bit.ly/3ysBTQI

BRAVIA XR OLED 電視 A90K提供48吋及42吋,讓您在外形小巧的遊戲專用電視中盡情享受沉浸式 OLED 電玩體驗。

A90K配備新一代認知智能處理器 (Cognitive Processor XR),為用家提供革命性遊戲體驗,加上XR OLED Contrast Pro技術,呈現深層次純黑色,不會錯過遊戲場景中的每個光影細節。當與 PlayStation®5 主機配對時,A90K提供HDR 自動色調對應,發揮PS5™ 的極致潛能,捕捉高對比場景中的更多細節。A90K 更支援HDMI 2.1 4K/120fps、可變更新率及自動低延遲模式,展現極致流暢遊戲體驗。而Acoustic Surface Audio+™ 音效技術,則可將整個電視屏幕化為揚聲器,令聲畫完美合一,不論聲畫,皆能讓您完全沉浸於您的遊戲世界之中。

售價:
42” - $13,990
48” - $14,990

現凡預購 BRAVIA XR A95K 、 A90K 或 X95K,更尊享以下預售優惠!
- 送 1 年 Premium Service 星級服務*
- 以優惠價 $2,490 加購5.1 聲道家庭影院HT-S40R (建議零售價$2,990)
*須於 2022 年 10 月 31 日或以前登入 My Sony 帳戶以及完成登記保養,已登記之客戶將於 2022 年 11月30日前獲得額外星級服務一年。

係咪可以取代C2
不嬲架喎,A90K同C2同尺寸比,一定係A90K
LG如果唔使聯絡客服嘅時候係幾好嘅
本身諗住等A80K 55寸,但而家A90J都只係$18xxx,好吸引
好啦買A90J啦就快冇得吸引架喇(因爲會落架)
係咪83"別無選擇,最正係 A90J 同 LG C2之中揀?
$18xxx係水貨??
83A90J只有水貨,所以系統會有難以解決嘅缺陷,所以呢度唔係太建議,如果睇咗po頭sony水貨問題而又接受嘅話,我覺得83A90J真係正

如果好似我接受唔到sony水貨嘅缺點嘅話,我會推薦返C2
想問邊度買A90k比較多野送/平D?
官網好似咩都冇
啲人話買嘅時候會送原廠架,唔知點撳,可以試下

通常啱啱換新款送嘅嘢會比較少
83吋水貨我推薦83C2
咁我睇下其他大鋪有冇信用卡優惠啦 thanks
55A90J $18000係行貨?

盛....澤水貨55A90J都係$15xxx
聖龍獸
巴打屋企冇位所以先考慮SN7CY?
幫其他巴打注射毒液
多謝step 巴意見,最後都係買左行貨A80J,俾多幾千當買多2年保養算,希望第三年壞可以換新機#jable#

因為上個禮拜打風要改期,今朝送貨加Sony 師傅裝埋,btw Sony 師傅好好服務

頭先開左YouTube啲4K片睇左陣,完全係另一個體驗,我估真係返唔到轉頭
恭喜巴打入手靚機,回不了頭了

真的一試難忘
好彩你只係買咗A80J,如果買咗再勁嘅機,你以後個要求會好高
真係識架喎
每次睇住SONY師傅裝電視都歎爲觀止

乾淨企理冇垃圾
又係嗰句?用途?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞