[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
半獸仲係最top係幾耐之前既事?
睇黎由個時開始棄晒
點算 我懷疑4104開始精神分裂
有無ching救一救佢
其實想知香港黑沙有冇discord, 想join了
拉返上去追post 原來人地係喺「全新手」角度問咩職勁同易上手
咁一定係覺醒守護架啦
刷完紅藍水去海底浸返半年咸水先
點會推隻女武神出黎
貪佢要接多半套先一堆怪咩
連行去下一波怪都要撳咁多制
刷到咁攰先玩得耐呀
不過我就推男拳既 最萬能Pve職海底去到奧塔完全冇問題

btw,4104你唔洗覆我 因為我block左你好耐 睇唔到
佢選擇性失明嫁
上面pkm大師講嗰啲唔計
其他花生友比佢嘈到上水回應又唔計
一直都講緊 守護者可以刷到全獵場 部分可以越級打 對新手友好
你就一直係度講軟怪獵場可以鳩篤space
攞埋高白熱潮沙漠人馬出黎比較時薪 你係咪個腦入水
咁我想問你 女武神高階獵場係咪都係鳩篤space就刷完?
答啦 仲唔答?
算係長見識了 係咁斷章取義+老屈 勁過香港高官/法官
屌你老母
全新手唔刷海底半獸人
唔通拎住600/630面版去刷魔女啊
搬龍門搬撚到咁
人地刷沙漠人馬高白熱潮 你刷魔女冇20000雜物都係垃圾獵場黎
Discord傾啦好嗎?有冇姐?
台服discord都唔覺點提香港
究竟你地係咪呢埋左係個老母西到未俾人發現?
一直都問緊佢係咪高階獵場都鳩篤space就打完 佢選擇性失明
你篤沙漠人馬篤到750再返黎討論
真係冇discord架?呢度平時又靜到仆街
連登黑沙真係笑話
成班人扮有玩
唔識扮識結果被發覺同出面個世界d意見相反
唔阻你地繼續扮了

垃撚圾

先唔講根本無人講過咩圖巴拉打半獸 又係斷章取義
人地都係新手推薦玩覺醒守護 我諗全世界都係得你會推薦新手玩女武神而唔推薦守護
佢講得岩架 你夠攻要割草點解唔玩武梅要去玩女武?

PS 圖中黑沙新手乃4104
去imp discord同佢哋嘈囉
好地地討論緊無啦啦又係度搬discord出黎講
真係思覺失調
唔好走你走左無人比我地笑了
再見了垃圾們

唔知點解我又變咗為拗而拗
亦唔知點解個討論又限死咗係圖巴拉到
不過有討論有新手睇吓都唔錯
就等我詳細解釋吓點解我推薦新手選覺醒女狂

4104 講嘅新手玩女武神輕鬆刷沙漠人馬
其實係冇錯,但係我一直都強調嘅就係 有高白熱潮 先係,如果生活/hea玩只清熱潮 推薦新手刷沙漠人馬係冇錯,但如果有志農怪向上追嘅玩家,10萬熱潮一用完,沙漠人馬賺錢就真係會變好慢

而且,以現時黑沙對新手佛心程度,有認真玩嘅新手,農完季節,一路解日誌,做東飾,東王裝任,一個月內就可以上到261Ap 330dp,所以冇必要執著係新手農軟怪嘅效率,因為你好快就可以去農繁星海底了,覺醒女武神刷人馬以上嘅獵場,唔係刷唔到,但同覺醒女狂相比,整體效率同輕鬆程度就差啲了,至少以我近兩個月係台服打半獸,海底,寺廟嘅觀察嚟講,我係好少見有覺醒女武神刷怪,台服係比較偏向女狂,男拳,狂戰,新職(羽士)宜家都多見,其他服點我就唔知了

而點解推薦覺醒女武,其實上面啲師兄都解釋都好詳細,範圍大,1234之類,而其實最大優點,我覺得係覺醒女狂絕對係一隻可以由你入坑陪到你退坑的職業,睇pkm大師post嘅片,你就見到女狂係幾有優勢,一路由240ap獵場刷到你最後期嘅獵場,海底 繁星柱 半獸 寺廟上層 伴你一路成長,甚至去到最後期打寺廟下層 灰森 個啲頂級獵場,雖然女狂係個啲已經唔係T0,但一樣可以輕鬆刷

以上嘅討論係建基於向一位對任何職業都未接觸過嘅黑沙新手作推薦,如果你對任何職業都未有偏好嘅情況下,覺醒女狂絕對係入坑效率最高,最唔勸退嘅農怪職業,當然,如果你對女武神好有愛,都可以照玩,對職業有愛先係最重要
我雙東德柏都刷完 你進度去到邊?
縮咗落老母個西度?
開始連佢想攻擊d咩都唔知

平時呢度靜有幾出奇
個個係game係圍內discord幾個群傾
佢所講個台灣discord其實都無咩幾多玩家係入面傾

扮盲搬龍門然後九唔搭八拎尾彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞