[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Oh sorry呀我forgot左你prefer中英mix埋黎講
下次會注意
你白玩5年啦
下?
個數字仔仲講緊5年呀?
第6年都黎緊了
仲未嬲完都真係要幾小氣先得
都係嗰句啦,
大家生態心態都唔同,
同佢講多無謂食多會滯
佢明顯真係冇玩過喎
不過佢之前講到台服與別不同
費是原來係我搞錯咪問清楚囉
睇下台服係咪特別到剷埋個舊方法姐
咁都傷到你個玻璃心?

Btw你過左幾個月終於識夾d英文字,幾叻仔
2023年都黎緊仲邊得閒同你打月餅
我就兩年無打過咩波碎古語了早幾日先拎副本章換左5000粒月餅賣
講左咁耐 原來你都係白玩5年

Btw做咩夾夾下英文又唔夾 全中文唔係好睇得慣
睇黎你唔知”post”其實係英文黎
真係讚錯左你

Btw呢個post好多人追的
建議你繼續潛水唔好阻住人睇post
不如開返個美服post啦
好多人睇不過唔係睇你
不如統計下
一早blcok左個傻鳩
你就傻鳩 4104講啲野好岩
原來佢有覆我,
我又真係無打月餅近3年
月餅有得買我點解要打,
咁我都真係無乜點玩

同埋真係唔明佢,
點解要咁執着我無耳環改良
兩隻黑耳夢幻納克黎明耳,
加加埋埋八隻耳環,
要我嘥時間打碎片,
倒不如我追吓夢打巨商,
改完兩隻常用嘅耳環,
佛系等交易所拉到就算
支那仔logic覺得人多就係啱
不如叫埋你十幾億同胞一齊投啦
你今次真係露晒底了,幫你唔到
又係你話多人睇 順下你意又唔岩?
三句唔埋兩句就十幾億同胞 私疑你愛國愛黨喎
講唔贏就屈人支那仔
咁樣又顯得你有道理咩?
Dört Один Een Cztery أؤيدك.
覆埋呢次唔覆你了
多人睇係抽水,你條懵撚就睇唔明
十幾億同胞第一次講,你條柒頭就吹到三句唔埋兩句係
支那仔係笑緊你頂唔順中英夾雜,你條傻西就以為辯論比賽緊有輸贏

救命
我理得你成世人流流長講過幾多次十幾億同胞我淨係知我同你講左幾句野你已經咁講

想問有幾多人係鐘意睇呢種中英夾雜呢?唔鍾意睇=支那仔?你啲logic仲要improve下喎

唔好打咁多機啦 得閒出街認識下新朋友 搵份工返下 接觸下個社會 你同人講野句句gut住哂第時無fd就陰公豬架啦

順帶一提而家比數9:1
真心

一係你就成篇用英文回覆,
一係你就Google下中文係咩字,
因為中英夾雜真係好哽眼,

你如果話有啲特別字係習慣左用英文表達我都覺得可接受,
但你啲英文夾係篇野度係好阻礙閱讀,
點解要新手friendly? 容易上手會唔會好啲?
其他class? 其他職業? 點解唔可以成句都中文?
dash dash dash? 位移?

究竟係你英文唔夠好唔可以成句都英文,
定係你想表現你自己外服好似高人一等?

有愛玩咩都得
但講效率一率建議覺醒女狂綁自己隻有愛職業了
始終宜家前中期獵場 想長期農怪(4-5小時以上)一定係女狂
雖然唔太適合人馬呢類要跑動的獵場 但始終人馬要有熱潮打先賺錢
等面板提升到可以農地下寺廟 再考慮轉其他刷怪職
下???
香港人不嬲係咁架啦
Sor9囉唔知一般人講野方式會令你感到自卑
想問下依個post有邊個係好似你咁用
”一般人講嘢方式”去做回覆呢?
個post又熱鬧返!花生花生!
想問下個post其實有幾多人有覆開
好慘駁到4104巴唔敢覆我了
你都識講
其實唔多人,
最多咪廿零個人推post,
咁唔係仲易數咩?

有幾多人係用你啲爛鬼中英夾雜嘅
“一般人講嘢方式”
去做回覆呢?
4101偷偷留下負評
𡃁妹個旋律要用幾多層上東?

點解出面d人要講”World Cup”而唔講”世界盃”呢?
點解要講”group”而唔係”群組”呢?
點解要講”update”而唔係”更新”呢?
點解d game名唔係用中文名既呢?
點解佢地唔純英或者純中呢?
一定係成個game台都係想表現自己高人一等頂喇

唯獨呢個post
有人用下英文term會有隻劉以柒玻璃心碎
仲有d人見到會覺得自卑
究竟點解呢可?
咁撚奇怪既?
又會咁啱都係反英反美既?
又會咁鐘意靠人數既?
點解咁似某國人既?
希望你諗到點解啦,真心想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞