[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
東黑星150就衝得,其實都係睇運個機率真係太低
一齊保底算啦,其實保底一啲都唔可怕
150低咗啲
俾啲面都要200起跳
Pvp開嘅各位你地會唔會用命中副手?

定係用一兩隻V命中飾品?
我171上琉都衝左9次都未上到

想quit
如果琉係自用嘅建議儲錢買
東先點
9次還好 仲可以返轉頭
Agree,我有團友點琉點左兩個280出嚟
新手想問下依家57LV圖拉巴2件東 我應該去刷怪打時間黑石升裝先定係先去解曬主線先?

覺得到季節完都搞唔到一套圖拉巴東
刷怪,最緊要係龜裂回音,同埋打季節周任,巴哈有篇季節教學可以參考下

圖巴拉
1>2:用黑石換20層
2>3:強突
3>4:普加爾送嘅40層
4>5:普加爾送嘅60層

最緊要最好係都上晒真4,先上真5,60層咁炸法正常都有一件上到,最後1-2件可以用起始黑石點多套真5奈魯換圖巴拉再點,咁就多個機會,新手1個星期就可以全套真5架啦,最緊要肯用黑石換層數

飾品我唔記得了,你可以去睇下
唔該曬 今晚反去刷怪先
Hi 回鍋玩家
想問下ap 301 do 369依家可以刷咩怪
光明石文物嗰啲全部都未搞係咪應該整左先
脫節太耐 唔知點玩
使唔使 我5層 1>2
10層 2>3 20層2>3 28層3>4 35層到40層 4>5
到40層就存起next
真新手想問下季節完咗之後
係咪剩係可以用一件東圖巴拉換一件王裝
如果係嘅話建議換邊個部位先
呢個係官方嚟同埋季節新手真係咁建議,唔係嘅話普加爾啲任點會送40同60層,就係for你升真4同真5
唔係,你全身真5之後,畢埋業就可以直接去搵潔提娜換全身真4王裝,你本身嗰張係王裝交換券,係未有100%改良上東之前嘅嘢,宜家唔需要用到嗰張券了,btw我建議新手真係上巴哈睇季節攻略,可以慳返好多時間
季節通行證值唔值得買
我飾品次次70幾%都fail
4上5用左個+80 都炒
飾品我4上5都係用50,但每次我都整定2-3個,萬一一個都唔掂都仲有第2個,再炒都唔會跌AP
冇咁多圖拉巴石 想知邊到可以刷多啲
佢有寫,印象中沙漠獵場會多啲,同埋吸多啲龜裂回音就得
咁好架,咁我成套真4王裝放得,拎返100e先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞