[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔好呀佢改上真5要用真3王裝架,你放左就係不歸路嚟,寧願你拎嚟上真5,炸左就拎去改良
姐係換個套無得上真5?要另外用有得交易既真3再換個套先有得改良?
換嗰套係要慢慢用材料改良(月餅 魔力碎片嗰啲),詳情可以睇巴哈/官網,改良過程就分左5個階段,大概就係最後一階需要30個凝聚頭目能量,個能量來源就係簡易鍊金相應嘅王裝,真3會直接出30個,所以點解真3王裝咁重要,特別係而家斷晒貨
哦,明白了
拎個150層炸一輪 睇下好唔好彩可以上一件
覺醒女巫打怪同女巫啲技係咪要不斷穿插
覺醒得幾招技cd又唔算短清怪好似有d慢
同埋啲技都距離好似唔太遠
見到其他職飛嚟飛去打有啲羨慕
會好絕望
萌你老母個新
咁先正,唔會手酸,你越多技代表你對手越要撳得多掣,咁撳法遲早跟腱炎我之前打神器都打到手痛,之後去左跑海休息,宜家先好返好多
有100%,唔驚
台服不嬲都有萌新黎稱呼新手既叫法,唔知你屌乜
圖巴拉裝係咪要用圖巴拉石加返d上限
衝件覺醒武3上4爆左幾次得返40耐
同埋都未係好明衝裝疊層個d係點
係,直接用圖巴拉修。

疊層比較複雜,有少少難解釋,簡單啲講就係每件裝備(防裝王武飾品)喺每級都有所謂嘅「軟層數」,即係上限,高出相關層數仍然可以增加成功率,但性價比會低好多,而疊層嘅過程就好難喺度講得明,建議YouTube搵下,應該有人講解過

Btw圖巴拉機率應該提高左,入面好似未update
新手一問
係咪玩季節先?
係 建議雪山開局 會舒服好多
shit 揀左新手個邊
克羅雷石難唔難有
衝到得返幾十粒
買就200萬一粒,一係就時裝,圖巴拉唔太值得用嚟衝圖巴拉等9月宴會應該會再送
如果岩岩起嘅話可以將啲嘢放倉庫嘅,因為雪山主線基本上唔洗點打怪咁濟,係主線要你係咁跑嚟跑去
仆街了
唔用咁咪係咁會爆裝?
呢隻game本身就係咁,炸裝是常態真4上真5用60層夠晒,最緊要係全套真4之後先逐樣逐樣點真5,正常點都上到一件
係咪話要幾件真4輪流衝?
姐係整條圖巴拉鍊就衝夠3-4條真4先一次過衝真5
呢D又係由佢爆就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞