[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
https://youtu.be/3DWxlWyTajw

贏呢條片就得喇
利申搵唔到guardian圖巴拉刷半獸海底既片囉
真心想學野,睇下點屈法
強烈建議下個post #1 放低叫新手ban左4104先開始參與討論
絕對支持 咪撚阻住人問野答野
呢條友真心癲完全無法正常溝通
只要你講緊既野唔岩佢心水就gut鳩你無論你講緊既野有無可取之處
咁樣對新手/想入坑既巴打都好易得到錯誤資訊

好心佢就反省下點解會一面倒個個都想block鳩佢
Btw原來打錯block字 又要比人話支那仔唔識英文了
有圖巴拉守護半獸教學未?
想去教guardian discord d人點玩guardian

打到用瘋狂 柯爾 4粒減怪傷姐合同文物 教堂
我好似季ser刷紅水刷到畢業就買真4黑星主武就去打
自從有文物就唔算難

同熱潮紅水畢業可以跟去寺上,最好就解全頻劵自己call友
海底呢?選擇性失明?
你最支持嘅外服都同意守護打到啵

不過算啦
你都慘撚過過街老鼠嫁啦
不如又屈晒依家同你講相反聲音嗰班都係同一個公會啦

我好想知你係未玩緊女武神囉
又唔肯表達下自己玩咩職
無啲自己係真實玩家嘅佐證
跟住條友就會話唔係圖巴拉裝 我都唔明點解佢咁鐘意用圖巴拉打半獸
你準備受靶了pkm大師

等隻癲狗追住我咬咪算囉
你夠膽支持我依啲白玩玩家
同女武神要撞幾下 守護者可以一招掃低哂
係同ap
只係認真討論

你覺得認真討論姐
佢覺得你圍插緊佢喎

原來Awak guardian到半獸就止步,再上係垃圾
係呢度d人未刷過半獸以上,定佢地唔識玩呢?
Btw發現台灣都接近歐美意見
似乎得呢度是特別的
有裝有職睇未呢請問?
無我夠可以話你淨係識紙上談兵
定原來你先係無玩黑沙嗰個?
同埋我想知女武神速決打唔打到半獸以上嘅獵場呢?
你答唔答得出呢?
你咪當我冇玩囉
冇所謂架
不過發現原來你都冇玩姐
刷到半獸已經唔錯,之後再更賺應該只有魔女
季節女武神可能刷個紅水森林人馬都要撞幾下,守護都只係掃一掃
女武上限其實好低
Yeah it’s not good @ end game spots like hex, trolls, etc. It’s trash

Awake valk is better

地球另一面…

驚你玩到棄

除左辛苦我都諗唔到其他形容詞

好好笑
原來係去外服DC問完再黎呢邊貼
問完就黎呢邊翻譯幾隻字變中Eng夾雜再扮下大佬
外服意見=當神咁拜
連登/台服意見=你班傻鳩白玩
推薦覺醒守護者嘅原意都係因為全階段獵場乜都刷得
新手入抗一定係推薦先練一隻最輕鬆 熟練一隻職業
覺醒女武神係咪去到中/後期獵場都可以鳩篤space先
但係覺醒守護係從頭到尾都可以用同一個技能循環去刷怪而且有效率
部分獵場如半獸人 裝備唔夠都可以越級打
點諗都比較適合新手去開荒啦

唔好爭 守護者綁女武神
有咩爭拗一律建議宣戰
食花生忍唔住
明明上面其他人一直講緊覺醒守護
係去到寺下之前 (即係直至半獸海底)輕鬆

佢又去外服discord
問highend 魔女巨魔呢d然後屈鳩人
反而得佢自己#839話awak guardian刷高要求場

拎去discord講埋d野搬哂龍門
台服discord度扮新手話想玩女武神又唔見佢中英夾雜
不過追問左幾次都無人支持
4104: Awak guardian is trash
Awake valk is god
唔好再拗了再拗怕你比佢話係圍爐支那仔
原來牛牛都排第三?
依啲世界性數據嘅真實數字唔計
人馬一定好賺過魔女
魔女得7億時薪人馬都得

希望正常人都知我反諷緊
唔好屈我支持乜乜乜
睇黎香港黑沙都係無人玩架喇
半獸以上既唔存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞